ADOR, NewJeans’in Hong Kong’daki Performansına İzin Verdi Ancak Artık NJZ İsmini Kullanamayacaklar

39

[ÖZEL] ADOR, NEWJEANS’İN HONG KONG KONSER FAALİYETLERİNİ DESTEKLİYOR: “PERSONEL GÖNDERİLDİ”

Ador, NewJeans grubunun Hong Kong etkinliğine personelini göndermeye hazırlanıyor. Ayın 21’inde, Seul Merkez Bölge Mahkemesi’nin 60. Medeni Dairesi (Hakim Kim Sang-hoon), NewJeans üyelerine karşı Ador’un ‘ajans statüsünün korunması ve reklam sözleşmeleri imzalanmasının yasaklanması’ talebiyle açtığı ihtiyati tedbir başvurusunu kabul etti.

NewJeans, 23’ünde Hong Kong’daki “ComplexCon” sahnesine yeni grup ismi NJZ ile katılmayı planlıyordu. Daha önce ComplexCon organizatörleri, resmi sosyal medya hesaplarından NewJeans’in ana sanatçı olarak sahne alacağını ve o tarihteki konserin biletlerinin tükendiğini duyurmuştu.

Mahkemenin Ador’un başvurusunu kabul etmesiyle NewJeans’in Hong Kong etkinliğinin iptal edileceği düşünülüyordu. Ancak Ador, NewJeans’in sahneye çıkmasını destekleme kararı aldı. Şirket, organizatörlerden grubun NJZ yerine orijinal ismiyle listelenmesini talep etmeyi planlıyor.

NewJeans, 29 Kasım gece yarısı itibarıyla Ador ile olan özel sözleşmesini feshettiğini bildirmişti. Ancak mahkemenin Ador’un ihtiyati tedbir talebini kabul etmesiyle, NewJeans artık bağımsız faaliyetlerde bulunamayacak. Mahkeme, Ador’un ajans statüsünü korumasının yanı sıra, NewJeans’in bağımsız müzik faaliyetleri yürütmesini ve reklam sözleşmeleri imzalamasını yasakladı.

kaynak: https://v.daum.net/v/20250321150410848

1. Bundan nefret ediyorum

2. Ugh, bu mide bulandırıcı

3. Bundan nefret ediyorum

4. Off ya… NewJeans çok acınası

5. Görünüşe göre Hong Kong konserlerini durdurmayacaklar…

6. Huh? ㄷㄷ

7. Yani onlara izin veriyorlar

8. Huh..? Bu nasıl mümkün olabilir

9. Eğer gidemezlerse, ceza ücreti ödemek zorunda kalacaklar

10. Üyeleri öldürecekler

 

 

[instiz] [SON DAKİKA] MAHKEME: “NEWJEANS ADOR’A AİT… BAĞIMSIZ FAALİYETLERE İZİN YOK”

Mahkeme, “NewJeans üyeleri eğlence ajansı Ador’a bağlıdır, bu nedenle asla bağımsız faaliyetlerde bulunmamalıdırlar” şeklinde karar verdi.

Ayın 21’inde Seul Merkez Bölge Mahkemesi 50. Hukuk Dairesi (Baş Yargıç Kim Sang-hoon) Ador’un NewJeans’in beş üyesine karşı açtığı ‘ajans statüsünün korunması ve bağımsız reklam sözleşmelerinin yasaklanması’ yönündeki ihtiyati tedbir talebini kabul etti.

1. ??

2. Şaka mı yapıyorsunuz?

3. Vay be, şirket onları gözden çıkardığını söyledikten sonra bile mi?

4. Yapılacak en doğru şey bu

5. Açıkçası, ne söylersem söyleyeyim, insanlar HYBE’ı savunduğumu iddia edecekler, bu yüzden sessiz kalmaya karar verdim, ama bu sonuç bekleniyordu. Bir sözleşme sadece duygusal bir gerekçeyle bozulamaz

6. Bu onların sözleşmesi, bu yüzden başka seçenekleri yok…

7. Bu beni aşırı derecede sinirlendiriyor

8. Sanatçıyı korumayacaklar, sadece geleceklerini engelleyecekler ama mahkeme yine de şirketin tarafında olacakㅋㅋㅋㅋㅋ

9. Cidden onlar için üzülüyorum

10. Çocuklar çok zor zamanlar geçirecek, ne yapacaklar?

K: pannchoa

Önceki İçerikMahkeme, NewJeans’in Bağımsız Faaliyetlerde Bulunmaması Gerektiğine Karar Vererek ADOR’un İhtiyati Tedbir Talebini Kabul Etti.
Sonraki İçerikNJZ PR, mahkemenin ihtiyati tedbir kararının ardından bir açıklama yayınlayarak mahkeme kararına saygı duyduklarını ancak davanın hâlâ devam ettiğini belirtti
Subscribe
Bildir
guest
39 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments