Benzer Yazılar

BTS Japonya turundan 24.3 milyar won kazandı

BTS Japonya turundan 24.3 milyar won kazandı

HABER: BTS Japonya turundan 24.3 milyar won kazandı… Ed Sheeran’ı geçti

KAYNAK: Naver

1. [+673, -4] TWICE, IZ*ONE ve BTS’in ekonomideki etkisi büyük ve Japonlar bu üç grubun konser biletlerine para harcıyor. Yen’e lanet etmeyelim.

2. [+512, -2] Japonya hiçbir zaman Kore’nin ürünlerini kullanmadı. Biz çok fazla Japon ürünü kullanıyoruz bu yüzden boykot edebiliyoruz ama onların bunu yapmasına gerek yok. Japonları Samsung telefon ya da Hyundai araba kullanırken gördünüz mü? Hallyu starları Japonya’da para kazanmanın en iyi yöntemi. Japonya’dan olabildiğince fazla para kazanmalısınız, milliyetçilik budur.

3. [+378, -2] BTS çok fazla yen kazanıyor, harika! Sizi destekliyorum

4. [+332, -2] BTS bu dönemde gerçek bir vatansever grup

5. [+148, -1] Bangtan, fighting!

6. [+26, -0] BTS vatansever bir grup, Japonya’ya gidip çok para kazanmaları güzel. Niye gitmelerini istemiyorsunuz?

7. [+21, -0] Onlara küfür ve hakaret edenler acınası.. Sizin asla kazanamayacağınız yen’leri kazanıyorlar, siz zavallısınız.

8. [+16, -0] BTS gerçekten efsane değil mi?

7 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
View all comments
db db

Kimseyle karşılaştırmak istemiyorum, eskiden söylenen şeyleri de bir kenara bırakalım. Sadece nerelerden geldiklerine şahit olmak insanı şaşırtıyor.

Mevy

Katılıyorum resmen sıfırdılar ve buralara geldiler gerçekten mükemmel..

aRMyley

Şaşırdık mı arkadaşlar 😎😂 Zamanında stadyum/dome konserler sizin neyinize diyenlere gelsin. Oğluşlarım kazandıkça kazanır inşallah. 💜

harlone

Çok para… vaov

db db

Bu yoruma niye eksi verilmiş ki??

SURMEW-BTS

Tebrikler canlarım benim, kazandığınız her kuruşu hakkediyorsunuz. 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜 💜
Japonya Güney Kore ilişkileri gene gergin, araları düzeliyor sonra gene biri siyasi gerginlik yaratıyor ama aralarındaki ticaret her zaman devam ediyor, sonuçta ekonomi önemli bir unsur, herkesin paraya ihtiyacı var.
BTS gibi başarılı grupların etkilenmemesi güzel ama bir Japonya gidin diyorlar bir gitmeyin diyorlar bu K netizenleri anlamak zor. Her halükarda Japonya da promosyon yapmaları çok iyi, sonuçta dünyadaki müzik sektöründe ki en büyük 2. Market Japonya ve Japon fanlar siyasi gerginlikleri önemsemiyor, çok sadıklar. 💜

Matmazel

ARMY olmak ayrıcalıktır her gün ayrı bir gurur 😍😍

Yeni Yazılar