CORTIS üyesi Martin, şirketten gelen paylaşım talimatını yanlışlıkla Weverse’te yayınladı

2

[Nate] CORTIS için utandırıcı olaylar peş peşe: Detone canlı performanslarının ardından şirketin onayladığı paylaşım metnini yanlışlıkla ifşa ettiler

image

“Evet, kontrol edip onayladım. Lütfen aşağıdaki açıklamayla birlikte yalnızca bu fotoğrafı paylaşın!

Weverse topluluğumuzun 7 milyon üyeye ulaşmasına yardımcı olan herkese içtenlikle teşekkür ederim! Bundan sonra da sık sık iletişimde kalalım ve birbirimize yakın olmaya devam edelim! Sizi seviyorum, COER’lar!”

CORTIS grubu, sosyal medyada yaşanan bir hatanın ardından utandırıcı bir durumla karşı karşıya kaldı.

15 Ekim’de CORTIS üyesi Martin, hayran iletişim platformu Weverse’te bir fotoğraf ve yukarıdaki teşekkür mesajını paylaştı. Ancak paylaşımda dikkat çeken bir ifade vardı: “Evet, kontrol edip onayladım. Lütfen aşağıdaki açıklamayla birlikte yalnızca bu fotoğrafı paylaşın!” Bu ifadenin, Martin’in Weverse paylaşımından önce şirketi Big Hit Music’teki bir yetkiliden aldığı onay mesajı olduğu düşünülüyor.

Martin, gönderiyi yayımladıktan sonra söz konusu ifadeyi silerek paylaşımı düzenledi.

Bazı hayranlar bu hatayı sevimli buldu. Ancak bazıları, hayranlarla iletişim kurmak için kullanılan bir platformda kısa bir teşekkür mesajını bile kendisinin yazmamasını samimiyetsiz buldu. Martin’in şirket yetkilisinin gönderdiği metni olduğu gibi kopyalayıp paylaştığını öne sürdüler.

Öte yandan Martin, James, Juhoon, Sunghyun ve Geonho’dan oluşan CORTIS, geçtiğimiz mayıs ayında ikinci mini albümleri GREENGREEN’i yayımlamıştı.

Grup, 18-19 Temmuz tarihlerinde Incheon’daki Inspire Arena’da turne kapsamında gerçekleştirdiği solo konserlerinde, yetersiz bulunduğu belirtilen şarkı listesi nedeniyle dikkat çekmişti.

Ayrıca 12 Eylül’de düzenlenen ve 7 Ekim’de KBS 2TV’de yayımlanan Music Bank in Barcelona performanslarında canlı söylerken detone oldukları yönündeki eleştirilerle gündeme gelmişlerdi.

image (1)–

1. [+612, -22] HYBE gibi büyük şirketlerin desteği sayesinde yeteneklerinin hak ettiğinden çok daha fazla popüler oldular.

2. [+531, -17] Tek bir hit şarkıları var diye dünya turnesine çıkabileceklerini düşünmeleri bile nasıl bir zihniyete sahip olduklarını gösteriyor… ㅎ

3. [+380, -36] Şu en sağdaki çocuk, bu yüzle gerçekten idol olabileceğini mi düşünüyor? ㅋㅋ

4. [+42, -3] BTS’in kardeş grubu olarak tanıtıldıkları için başta onlara olumlu bakıyordum ama… Yetenek desen sıfır… Kibirleri desen arşa çıkmış… Böyle giderlerse fazla ilerleyemezler… Cık cık.

5. [+35, -2] Daesang ödülünü bu çocuklara nasıl verdiler? Şarkı söylemekte çok kötüler.

6. [+34, -3] Resmen LE SSERAFIM’in Coachella performansının bir benzeri ㅋㅋㅋ

K:Pannchoa

Önceki İçerikNMIXX, geri dönüşü “Birthday Wish” ile Melon HOT 100’e 3. sıradan giriş yaptı
Sonraki İçerikA2O LITE, çıkışından bir hafta sonra sergilediği canlı encore performansıyla beğeni topladı
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler