- Tepki
- 1,302
Az önce netizen blogta wonbin haberine baktıktan ve Wonbine bir kere daha yükseldikten sonra bir sözlük sitesinde bu soruya denk geldim. Sorunun içeriği bile beni ve Wonbin'i anlatıyordu adeta. ben de zaten Wonbinle ilgili konu açmayı planlıyordum aynı soru ile şimdi açayım dedim.
ben her gün bu çocuğun fancam videolarının yayınlanmasını heyecanla bekliyorum. Fancamlarını geri alıp alıp izliyorum. 3-4 yıldır kpop'tan eskiden aldığım tadı alamıyordum. Fancam için de öyle heyecanlandığım pek idol yoktur. Wonbin ilk oldu benim için.
Aramızda 6 yaş var. Bu gerçek aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum. ah wonbin ben seninle ne yapacağım?
Fancamları fotoğraflardan daha fena bu çocuğun.
ben her gün bu çocuğun fancam videolarının yayınlanmasını heyecanla bekliyorum. Fancamlarını geri alıp alıp izliyorum. 3-4 yıldır kpop'tan eskiden aldığım tadı alamıyordum. Fancam için de öyle heyecanlandığım pek idol yoktur. Wonbin ilk oldu benim için.
Aramızda 6 yaş var. Bu gerçek aklıma gelince kendimi kötü hissediyorum. ah wonbin ben seninle ne yapacağım?
Fancamları fotoğraflardan daha fena bu çocuğun.