Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Taeil, Nct 127'Nin Konserini Izlemeye Gitti

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
513
Tepki
1,887
Puan
90
Taeil, Nct 127 Seoul konserini izlemeye gitmiş. Koltuk değnekleri ile 🥺
Fazla hareket edemediği için kilo almış haliyle. Çok tatlı olmuş ama. Dalgalı saçları ve makyajsız yüzüne rağmen tüm yakışıklılığı ile seyircilerin arasında parlamış. 😍

Haechan yine bildiğimiz gibi. 😁 Sevimli davranmasını istemiş ama Taeil reddetmiş (Taeil de yine bildiğimiz gibi. Haechanı reddediyor 😅)
Sahneye de çıkmış.

Hatta şarkı da söylemiş çok az.😍
Doyoung Taeil'le ilgili konuşurken ağlamış. Onsuz zor olduğunu, bir an önce iyileşmesini dilediğini söylemiş. 🥺

Yuta da Taeille bir araya gelmenin ona güç verdiğinden bahsetmiş.

Uzun zaman sonra Taeil'i görünce mutlu oldum. Kaza haberini ilk okuduğumda ölümcül bir yara almadığı için şükretmiştim. Bu yarasını da normal bir kemik kırığı gibi düşünmüştüm açıkçası. Yani iyileşme sürecinin bu kadar uzun ve sancılı geçtiğini bilmiyordum. İnternette araştırınca öğrendim ve üzüldüm. Sadece ara ara haber alsak yetecek aslında ama görmek başka oluyor tabi. Umarım yakında iyileşir ve desteksiz de yürümeye başlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Taeil, Nct 127 Seoul konserini izlemeye gitmiş. Koltuk değnekleri ile 🥺.
Dawn ve chenle ile birlikte gitmiş konsere.
Dawn'ı tanıyamadım ilk gördüğümde. Adam o soluk makyajı olmadan daha yakışıklıymış. Baya kanka oldular dawn ile Taeil. 😍
Chenle'cim de yardımcı olmuş Taeil'e yürürken. En başından beri Taeil'e destek hep chenle. Çok seviyorum arkadaşlıklarını.

Kendi kendime konuşuyorum biraz ama yazmak da istiyorum. 😁
Bu konserde tüm üyeler ayrı ayrı çok ağlamışlar. Belki ben biraz kendi idolüme bağlamış gibi olacağım ama bu ağlamalarda Taeil'in etkisinin olmadığını düşünmüyorum açıkçası. Muhtemelen çok doluydular zaten. Normal idollük ve ünlülük sıkıntılarının üstüne sevdikleri bir dostları,abileri grup üyeleri kaza geçirdi ve hop onun yerini de doldurmaları gerekti. Abilerinin kaza geçirmesine şaşırıp üzülmelerine fırsatları bile olmadan kendilerini onun yerini doldurmaya çalışırken buldular. (Tam geridönüş ve konser öncesi olduğu için). Özellikle de bu 127 konseri hazırlıklarında Taeil'in partlarını da bölüşmek zorunda kaldılar ve zaten önceden de zorlandıklarını söylemişlerdi. Taeil genelde şarkılardaki en zor vokal partlarını söylüyor. Taeil söylerken bize kolay gelse de üyeler için zor aslında. Yine iyi bir şekilde altından kalktılar ama haliyle zorlandılar ve bütün bunlar üst üste gelince dolmuşlardı. Uzun zaman sonra Taeil'i görünce de dökülüverdiler konserde. Hani olur ya bir şeyler üst üste gelir de bir dostun, ablan, abin ya da anne baban bir şey yapar ve sen başlarsın ağlamaya. 127 üyelerine de bu olmuş gibi geldi bana. Sevdiğim idoller ağladığında üzülüyorum her fan gibi ama nct üyeleri benim için başka. Bazıları ile birlikte büyüdüm bazıları gözümün önünde büyüdüğü için farklı bir bağ kurdum sanırım onlarla. Ağladıkları zaman bana yakın olan biri ağlıyor gibi hissediyorum ve sarılmak istiyorum. Umarım iyi olurlar.
 
Son düzenleme:
Üst