Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

4. Jenerasyonda Zirve Kız Grubu Hangisi

Seçiminiz Hangisi


  • Kullanılan toplam oy
    42
Ü

Üye silindi 148

Merak ettiğim bir şey var 4.jenerasyonda çok sayıda iddialı kız grubu var fakat sizce bu gruplar arasında hangi grup zirvede duruyor.Kendi fikrimi söylemem gerekirse Itzy jenerayon başladığında bence uzun süre en iddialı gruptu fakat bir süre sonra diğer kız gruplarının hit şarkılarıyla arka plana düştüler.Aespa Next Level başta olmak üzere güçlü şarkılar üretti fakat kendi fikrimi söylemem gerekirse bence Spicy ve yeni albümdeki diğer şarkılar bu sefer rakip gruplarına göre daha az iddialıydı diğer yandan ive ve newjeans şimdilik çok iyi gidiyorlar idle ise çıkışından itibaren sıklıkla hit şarkı üretebilen iddialı bir grup oldu jdjdj herneyse gerçekten hiç emin olamadığım bir konu size sormak istedim.
 

soleil

Trainee
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
82
Tepki
184
Puan
8
bence net bir şekilde aespa. farkı konseptlerine, verdikleri uzuuun araya, haklarında yapılan onlarca manipülatif haberlere rağmen her seferinde yerlerini daha da sağlamlaştırarak ve büyüyerek dönüyorlar. gerek fizikselde, gerek dijitalde çok iyi bir yer edindiler ve bu yerin kolay kolay sarsılacağını düşünmüyorum
 

trbaemon

Trainee
Katılım
4 Haz 2023
Mesajlar
12
Tepki
17
Puan
6
K-Pop Idol GIF
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

4. jen cok sallantili bi ara itzydi sonra gidle sonra aespa sonra ive sonra le sserafim simdi de new jeans gibi bi iki ay sonra da babymonster olur buyuk ihtimal. her gun yeni grup cikiyor cok hizli tuketiliyor her sey o yuzden bu sorunun cevabini 5. jenle ogrencez buyuk ihtimal. 3 jende de boyle olmustu gerci. bp mi tw mi rv mi diye tartisiyordum 4. jen biraz buyudugunde anlamistik neyin ne oldugunu
 

bnmempopk

Trainee
Katılım
23 Kas 2023
Mesajlar
1
Tepki
1
Puan
1
Herkes nj in bir müddet sonra sıkıcağını söylüyor ama bence konsept değiştirip gelişerek ilerlerse kafa kafaya gider diğer gruplarla.Ve belki bazılarını geçer.Ama benim oyum ive tarafında.Çünki bence vokal olarak çok başarılı ve baddiede değer şarkıları gibi çok beğenildi.Bu şekilde devam ederlerse herne kadar gereksiz linçlenirse linklerin zirveye oynicak ve alacak.
 
Üst