Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

Ü

Üye silindi 189

eveeeeettt cok riskli bir sey yapicam korktum xnnxnxnxnx

simdi siz bu postu begeneceksiniz ben de birkac saat sonra gelicem ve begenen kisiler hakkinda isimlerini vermeden elestiri yapacagim.

ama simdiden soyleyeyim mesela 10 kisi begendi 10unu da elestirmeyecegim 7sini elestiririm hem hepiniz hakkinda bi bilgim yok hem de boylelikle daha merak olur. acaba yorumalarda ben de var miyim diye dusunursunuz bxnzbxnnx

bu arada elestirilerim sadece negatif olmayacak bazilarinizi da ovecegim. cogunuz hakkinda basit dusuncelerimi, ilk gorusteki dusuncelerimi yazacagim. negatif elestirilerim de sert falan olmayacak merak etmeyin.

hadi bakalim postu begenerek baslayabilirsinizzzz

Moderatörün son düzenlenenleri:

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
eveeeeettt cok riskli bir dey yapicam korktum xnnxnxnxnx

simdi siz bu postu begeneceksiniz ben de birkac saat sonra gelicem ve isim vermeden begenen kisiler hakkinda isimlerini vermeden elestiri yapacagim.

ama simdiden soyleyeyim mesela 10 kisi begendi 10unu da elestirmeyecegim 7sini elestiririm hem hepiniz hakkinda bi bilgim yok hem de boylelijle daha merak olur. acaba yorumalrda ben de var miyim diye dusunursunuz bxnzbxnnx

bu arada elestirilerim sadece negatif olmayacak bazilarinizi da ovecegim. negatif elestirilerim de sert falan olmayacak mersk etmeyin.

hadi bakalim postu begenerek baslayabilirsinizzzz
İlk ben beğendim 🤔

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Kimlere neler diyeceksin merak ettiğim için yerimi şimdiden alayım ayrıca negatif eleştirilerin çok sert olmayacaksa isim verebilirsin bence
askim tabii ki de cok sert elestiriler yapmayacahim kimseyi o kadar iyi tanimiyorum ki ayrica gozumle kotu bi davranis sergiledigini gormedigim bi hakkinda sert elestiri yapmak da benim haddime degik gibi