Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Beğenin Isim Vermeden Eleştireyim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

tamam arkadaslar ben de kimya caliscam zaten 2 dakika icinde elestirmeye basliyorum

❗️❗️❗️ LUTFEN BU YORUMU GORDUJTEN SONRA BEN BITTI SIMDI YORUM ATABILIRSINIZ DIYENE KADAR YORUM ATMAYIN LUTFEN RICA EDIYORUM ❗️❗️❗️

bu arada istedigim herkes gelmedi bu yuzden begenmeyen bir iki kisiyi daha elestirecegim cunku neden olmasin xbnznznxnnx

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

1) acikcasi idollerini savudugun yorumlari okurken bazen bunu 12 yasindaki velet mi yazmis diye dusunuyorum. ne dediginiz takmoyorum ki benim idollerim en iyisi hepiniz haksizsiniz havalarindan cik cidden bu yorumlari yazarken havali gorunmuyorsun. karsindski kisi icin tamamen bi dalga konususun

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

4) sende bayaaa bi people pleaserlik goruyorum hani birazcikta anliyorum seni ama forum gibi sanal bi ortamda da bu kadar kasmana gerek yok. dogal olarak tatli sevecen olmak var kendinin bile rahat olmadigi durumlarda bunu zorla yapmak var. cidden iyi bi insan gibisin yasinin kucuk oldugunu tahmin ediyorum umarim bu donemi asarsin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

7) senden de tam tersi kor gozle idollerini son noktaya kadar savunan biri vibei aliyorum ki oylesin galiba. hani evet forumda idollerini elestirmeyen bircok kisi var anliyorum insan sevdigini elestirmekte zorlanir ama sen oyle degilsin. yarin idolunun katil oldugu haberi ciksa sen onu da savunursun. cidden hastalikli bi fanlik anlayisin var duzelt acilen

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

8) offf neden bilmiyorum ama senden 2011 2012 zamaninda korecan olmus 7 24 kdrama izleyen hala 2. jenin hasretiyle yanip tutusan biri vibei aliyorum. ilk fanlik donemlerinde biraz oppaci ve toxictin bence ama simdi bunlari astin ve cok rahat takiliyorsun gibi. hatta stanledigin bi grup falan da olmayabilor bilemedim

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

11) yine inanilmaz tatli buldugum insanlardan biri. bazen idollerini cok bebekledigini dusunuyorum ama bu sadece tatli geliyor. cidden cok anac bi yapin var gibi elinden gelde sevdigin hatta sevmedigin herkesi korurdun gibi. umarim hayat sana hep cok iyi davranir ouyyyy seviyorum seni

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

12) sen baya cool gibisij. bircok forum uyesi senin gibi olmaya calisiyor xbnxnxmxn kendin gibi davraniyorsun ve bu ise yariyor. bazen idollerini savunurken buraz ufacik sacma davraniyorsun o da sevdigin insanlari savunurken gelen mallasmadan kaynakli bence bxnxnxmxn seni baya seviyorum gercekten ama yakin degilmisiz gibi hissediyorum umarim yakin zamanda iyi arkadaslar oluruz

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

13) acikcasi forumda seni nasil hala cancellamadilar anlamadim. forumda senin gibileri pek sevmezler mormslde ama gozlerimden kactin gibi. inanilmaz bi kitle yonlendirme caban var. ortada hicbir sey yokken idollere gruplara nefret edilmesini istiyorsun. en cok senin grubun idolun sevilsin diye mi bu caban yoksa baska insanlarin nefret gormedindwn zevk mi aliyorsun?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

14) acab merak ediyorum senden bahsettigimi anlayacak misin jxbxnxbnxnx bir ara anlasamadigimiz bi konu oldu orada aramiz bozuldu mu acaba diye uzulmustum ama sonra baktim ki tam gaz ask yasamaya devam ediyoruz. cidden farkli dusunce ne demek bilen tartismayi bilen ayilip bayilmayan bi insan olman sana tekrar tekrar asik olmama neden oluyor. ayayayayayay bazi konularda farkli dusunebiliriz ama ayni beyin hucresini paylasiyoruz bebegimmm

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

15) cidden ayni seyi dusunuyoruz. bunu sana daha once hic soylemedim ama AYNI DUSUNUYORUZ. ne zaman bi posta yorum atacak olsam senin yorumunu goruyorum ve evet dusunduklerimin aynisini yazmis oluyorsun. sen harika fikirleri olan muthis bi insansin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

17) ortam yapmaya mi geldin 2.0 daha komik kismi kimsenin seni ciddiye almamasi xhbxjxnxjx sirf birilerine yanasicam diye ortalikta hicnir sey yokken idollere ya da kullanicilara bos bos yorumlar yaziyorsun ama ters tepiyor gibi. yarin bi gun sen de troll hesap acarsin iddiaya girmeye hazirim xbnxnxnxnnx