Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açık Oylama ( Sevmediğiniz / Isınamadığınız Kullanıcı? )
Burada sevmediğim kimse yok bence seçenekler çoğalsın ve oylama açık yapılsın hodri meydan Hayret böyle bir icraatı@bbequitedontcry dan beklerdim kendisine yetkiyi boşuna mı verdik,hem R wordun döndüğüne dair vaati de vardı ne oldu o iş!
ben buna benzer başlıklar açtığım için kabak tadı vermeyim dedim artık. rword için de hem kedi admin izin vermedi hem uranyum being uranyum %100 değilmiş o hesabın regina olduğu
Bilmem sitede falan pek fikirlerimiz düşüncelerimiz uyuşmuyor o yüzden yoksa kişisel olarak ya da karakter açısından bir sıkıntı yok aynışekikde bbequitedontcry da öyke yani kişisel bir şey yok sadece fikirlerimiz uyuşmuyor o
Şimdi bana kapalı ankette oy veren 11 kişi var. Tubiş o piti piti yapıp vermişti. Onu geçtim. Panda zaten Allah'ın cezası başıma bela olmuş onu da geçiyorum. 3 user daha ismi belli. Yani geriye kalan 6 kişi burada vermeye cesaret edememiş. Ben insan yiyici olduğum için korkmuşlar canlarım sanırım.
herkese gizli oylamada daha fazla gelirken bana açık oylamada daha fazla gelmesi hot girl thingssss araba user mutlu olmasın diye de kimseyle uzlaşmıyorum
herkese gizli oylamada daha fazla gelirken bana açık oylamada daha fazla gelmesi hot girl thingssss araba user mutlu olmasın diye de kimseyle uzlaşmıyorum