Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olya bu yorumları nasıl onaylanıyor ben anlamıyorum site yazdığım için kabul edilmiyor yazım hatası yaptığım için * işareti kullandığım zamanda olmuyor bunların yorumları onaylanıyor bu yoruma benze yorumlar görüyorum hesapların adları farklı ama yazılar aynı :/ işsizlik yaaEkli dosyayı görüntüle 1112
jennie'nin gönderilerinin altı böyle yorumlardan geçilmiyor. seviyesiz saçma sapan yorumlar okumamak için sitede takılıyoruz the idol haberleri geldiğinden beri her türlü küfür hakaret edildi. bu kullanıcıların ucuzluklarını görmek zorunda değiliz lütfen gerekeni yapın
hitler burcu kadar problematik değil yemin ederim çöp yaEkli dosyayı görüntüle 1114
Al birini vur ötekine.. Lisa'nın cinsiyet değiştirmiş gibi göründüğünü iddia etmesi üzerine yazdığım yoruma gelen cevaba bak...
zaten yorum yaparken asla beynini kullanmıyor twitterda edilen küfürleri falan toparlayıp yazıyor. işin garibi bunun yorumları beğeni alıyor bi de ŞLKSDFŞDKFŞDS demek ki çok saygılı geçinip bununla aynı düşünen bir sürü insan varboyle daha cok yorumu var kafayi yiyorum okurken
Daha deminden haber sayfasına gireyim dedim, kafayı yemişler resmen. Bir yorum gördüm 200+ beğeni almıştı, kim beğeniyor bunları valla şaşırıyorum isjsoanaoajaojaoaEkli dosyayı görüntüle 1112
jennie'nin gönderilerinin altı böyle yorumlardan geçilmiyor. seviyesiz saçma sapan yorumlar okumamak için sitede takılıyoruz the idol haberleri geldiğinden beri her türlü küfür hakaret edildi. bu kullanıcıların ucuzluklarını görmek zorunda değiliz lütfen gerekeni yapın
Şeytan diyo anlayacağı dilden konuş.. Sonra diyorum boşver 10 yaşındaki çocuk gibi davranan insanlara laf anlatamazsın kayısı... kljsgfdkhghitler burcu kadar problematik değil yemin ederim çöp ya
sen yine de sakin ol ŞLKSŞLFGDKŞFGS anlayacağı dilin pek bi hayrı yokŞeytan diyo anlayacağı dilden konuş.. Sonra diyorum boşver 10 yaşındaki çocuk gibi davranan insanlara laf anlatamazsın kayısı... kljsgfdkhg
'burcu' ne yaşamıs öyle ya
çok teşekkürlerrArkadaşlar bu Burcu kişisinin başka hesabı vardı silip engellemiştim ama yine gelmiş. Yorumları onaylansın diye gördüğünüz gibi değişik yaratıcı şekillerde küfür yazıyorlar, bunun önüne geçmek için hangi harfleri sansürleyeceğimi çözemedim. Şu " * " bunun sansür olmasının sebebi mesela bunu kullanarak küfür etmeleriydi. Kendisinin yorumlarını sildim ve hesabını yine engelledim. Gördükçe engelliyorum zaten ama çok yorum olunca yetişmek zor. Bu tarz yorumları bana buradan mesaj atıp bildirirseniz daha hızlı müdahale ederim, teşekkürler.
Bu Jisoo stan galiba, jendog falan yazıyor sürekli deli midir nedirEkli dosyayı görüntüle 1112
öyle olduğunu söylemişti ama sanmıyorum jisoo hakkında bir kere konuştuğunu görmedimBu Jisoo stan galiba, jendog falan yazıyor sürekli deli midir nedir
Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bu gelip insanlara böyle hakaretler edilebileceğimiz anlamına gelmiyor, ne kadar çirkin bir üslup, hep de bu kıza böylelerEkli dosyayı görüntüle 1112
Jendog nedir ben anlamadım sürekli yazıyor hem de diğer üyelere de yazıyor manyaköyle olduğunu söylemişti ama sanmıyorum jisoo hakkında bir kere konuştuğunu görmedim
ay inan ne kastediyor ben bile bilmiyorum dün sitede cinsel anlamı olduğunu, ırkçı bi söylem olduğunu söylemişlerdi ama net bilmiyorumJendog nedir ben anlamadım sürekli yazıyor hem de diğer üyelere de yazıyor manyak
Ben bir şey sormak istiyorum sitede neden yorum düzeltme veya silme sekmesi yok? Forumda var ama diğer yerde yok bir yorumumu silmek için tüm yorumlarımı silmek zorunda kaldım.Yorum onaylanması da ayrı mesele dün ningingin haberine iki yorum yazmıştım ikisi de onaylanmamış ya da çok mu geç onaylanıyor çok merak ediyorum çünkü yorumumda asla birine saygısızlık yapmadım bırak hakaret ve küfür etmeyi sadece neden yorumları düzeltme butonu yok yazmıştım.Arkadaşlar bu Burcu kişisinin başka hesabı vardı silip engellemiştim ama yine gelmiş. Yorumları onaylansın diye gördüğünüz gibi değişik yaratıcı şekillerde küfür yazıyorlar, bunun önüne geçmek için hangi harfleri sansürleyeceğimi çözemedim. Şu " * " bunun sansür olmasının sebebi mesela bunu kullanarak küfür etmeleriydi. Kendisinin yorumlarını sildim ve hesabını yine engelledim. Gördükçe engelliyorum zaten ama çok yorum olunca yetişmek zor. Bu tarz yorumları bana buradan mesaj atıp bildirirseniz daha hızlı müdahale ederim, teşekkürler.