Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Adminler Bakar Mısınız

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
95
Tepki
580
Puan
13
Ben bir şey sormak istiyorum sitede neden yorum düzeltme veya silme sekmesi yok? Forumda var ama diğer yerde yok bir yorumumu silmek için tüm yorumlarımı silmek zorunda kaldım.Yorum onaylanması da ayrı mesele dün ningingin haberine iki yorum yazmıştım ikisi de onaylanmamış ya da çok mu geç onaylanıyor çok merak ediyorum çünkü yorumumda asla birine saygısızlık yapmadım bırak hakaret ve küfür etmeyi sadece neden yorumları düzeltme butonu yok yazmıştım.
Yorum düzeltme butonunun kalkmasının sebebi normal yorum yazıp, yorum onaylanınca yorumu düzenleyip içine küfür ve hakaret eklemeleri. Bu çok fazla yapılıyordu o yüzden kaldırdık ve ne yazık ki geri gelmeyecek.
 
Konu Sahibi
I

Ikiryō

Arkadaşlar bu Burcu kişisinin başka hesabı vardı silip engellemiştim ama yine gelmiş. Yorumları onaylansın diye gördüğünüz gibi değişik yaratıcı şekillerde küfür yazıyorlar, bunun önüne geçmek için hangi harfleri sansürleyeceğimi çözemedim. Şu " * " bunun sansür olmasının sebebi mesela bunu kullanarak küfür etmeleriydi. Kendisinin yorumlarını sildim ve hesabını yine engelledim. Gördükçe engelliyorum zaten ama çok yorum olunca yetişmek zor. Bu tarz yorumları bana buradan mesaj atıp bildirirseniz daha hızlı müdahale ederim, teşekkürler.
ip engelli atsaniz olmaz mi oyle bir sey yapabiliyor musunuz
 

Benzer konular

Üst