Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Aespa Başarısız?

Jesé

Trainee
Tepki
377
Girls eradan beri kızlara sürekli başarısız olmuşlar gibi davraniyorlar ama ben anlamiyorum tamam girls era kotuydu het yönden ama spicy korede gayet iyi liste başarısı gösterdi dinlemeleri satislarivs fena değil en son da drama cikt ve suan aespanin en iyi spotify performansini gosteriyor günlük 1.5m dinlenme aliyor ortalama,kore listelerinde ise cuma günü çıkmasına ragmen her gün yükseliyor .satislarda yine karinabarin cekilmesine(?) ragmen iyi durumda(karinabar 500k falan album aliodu) ytda vs her videolari hemen milyon izlenme falan aliyor yani nası başarısız oluyorlar ben anlamadim bu başarısızlık mi simdi

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,306
Girls eradan beri kızlara sürekli başarısız olmuşlar gibi davraniyorlar ama ben anlamiyorum tamam girls era kotuydu het yönden ama spicy korede gayet iyi liste başarısı gösterdi dinlemeleri satislarivs fena değil en son da drama cikt ve suan aespanin en iyi spotify performansini gosteriyor günlük 1.5m dinlenme aliyor ortalama,kore listelerinde ise cuma günü çıkmasına ragmen her gün yükseliyor .satislarda yine karinabarin cekilmesine(?) ragmen iyi durumda(karinabar 500k falan album aliodu) ytda vs her videolari hemen milyon izlenme falan aliyor yani nası başarısız oluyorlar ben anlamadim bu başarısızlık mi simdi
Boşver aşko, çekemiyorlar Aespa'yı 💅

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
4.jen pek takip etmiyorum hatta hiç takip etmiyorum desem daha doğru olur ama Ae gayet başarılı bir grup diğer başarılı bir grupsa gördüğüm kadarıyla ive

Ü

Üye silindi 187

Bence 4.jenin en organik başarıya sahip kız grubu.Sıfır japonca şarkı ve japonya promosuyla kaç gün tokyo dome da konser verdiler.SNSD'den sonra tokyo dome da en hızlı konser veren kız grubu olmuşlar hatta.Aynı şekilde girls albümlerinin satışları blackpinkten sonra en hızlı milyona ulaşan albüm oldu.SM spotify'a önem vermiyor diğer şirketler gibi playlist veya reklam almıyor buna rağmen spotify dinlenimleri ve aylık dinleyicileri de iyi.Dünya turları yok satıyor,kızlar bireysel elçilik yapıyor daha ne başarısı istiyorlar ben anlamadım.Alın size başarı.Bu kadar az hayran içeriğine bu kadar sadık bir fandom oluşturmaları takdir edilesi grubun varyetesi bile yok.Diğer gruplar gibi her hafta uzun vidyo atmıyorlar özellikle girls era sonrası resmen sm grubu zindana atmıştı 6 ay.Kızlardan bubble olmasa haber alamıyorduk.

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Yeni mi aespa dinlemeye başladın debuttan beri neler duydum neler asla susmalar o yüzden en iyisi boşver. Boşvermiyince sinirin bozuluyor çıkışıyorsun
Debuttan beri takip ediyorum bu elestirilerin vs yeni olmadığını falanda biliyom ama bugün bir revel fani bu tarz saçma şeyler yazınca sinirim bozuldu buraya yazmak istedim