- Tepki
- 3,926
Dökülün
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlAnonim yaz canoCumbur var olmaz
Hala içiyor musun yoksa bir kerelik miydiSigara içtim ama sonra gidip söyledim
ablam var olmaz
lan senin ablan kim?!ablam var olmaz
Danbinin adı açelya miydi ben şokOMAYGAT danbi benim ablam Açelya abla
neeeeee hayatimin sokunu yasadimmmmmm. ben bi akrabaligin ciksa bu mimosa ile olur diye dusunuyordum cunku onunla yakinsiniz (yoksa onunla da mi kardessiniz vxnxbxnx) bu arada danbi nerede? gormuyorum onu bu siralar.OMAYGAT danbi benim ablam Açelya abla
kizzz acelya benimDanbinin adı açelya miydi ben şok
Ne ara akraba olduk biz @leavemealoneplss ile KDKCLCLneeeeee hayatimin sokunu yasadimmmmmm. ben bi akrabaligin ciksa bu mimosa ile olur diye dusunuyordum cunku onunla yakinsiniz (yoksa onunla da mi kardessiniz vxnxbxnx) bu arada danbi nerede? gormuyorum onu bu siralar.
ayyyy bi de acelya abla yazan parmaklarini yerim seninnn Ekli dosyayı görüntüle 18028
vznxbmxbxmxb bilmorum ben artik her seyden suphelenmeye basliyorum bxnxbxjbxxNe ara akraba olduk biz @leavemealoneplss ile KDKCLCL
evet yakinsiniz ben oyle gordum@Sweet Mimosa ile yakın mıymışız? Allah Allah.Ve evet danbi benim ablam Açelya abla
Bilmem...Allah Allah @Sweet Mimosa yakın mıyız
Evet ben @Sweet Mimosa ile evliyim. Sen de benim dayımın kızının halasının annesinin kuzeninin yeğeninin amcasının oğlunun babasının yengesisinAllah Allah @Sweet Mimosa yakın mıyız
Geçmiş olsunMax gizli yaptığım şey dondurma yemek küçüklüğümdeki geçirdiğim bir hastalığım yüzümden hâlâ ve hâlâ bile dondurma yememe çok kızıyorlar. Ben de sürekli gizli gizli yiyorum
Valla salladım bir şeyler, çok beyin yakıcı böyle yazılardan akraba bulmakDayının kızının halası zaten senin annen oluyor,annenin annesinin kuzeninin yeğeninin ''amcasının oğlunun babasının''amcasının oğlunun babası zaten amcası oluyor,amcasının yengesiyim
ayol o yogunluk ne oylee allah ablana kolaylik versindanbi nin nerde olduğunu söylemeyi unutmuşum ya ,benim yanımda değil başka şehirde ama büyük ihtimal dersleri çok yoğun,hem okula hem dershaneye hemde staja gidiyor
Baskıcı bir aileye sahip olduğum için Banu ve feriha ile yarışacak yalanlarım serisiDökülün
Kız sen profesyonel olmuşsun kkxkvcBaskıcı bir aileye sahip olduğum için Banu ve feriha ile yarışacak yalanlarım serisi
1-)Belediye günü birlik gezi düzenledi diyerek izmire arkadaşımın evine gittim.İki gün kaldım.Ünide olduğum için dikkat çekmedi.Bu arada belediyenin sitesinden birkaç fotoğraf alıp bakın gezdik dedim.
2-) Manga konseri vardı konsere gitmeme kesinlşkle izin vermezlerdi habersiz gittim ama konserdeyken aradılar.Sesler gelince hemen neredesin diye sordular ( evin yanında düğün yapılıyordu genelde ) pasta yemek için düğüne gittim dedim.Ertesi gün bir düğüne gidip fotoğraf çekinip bizimkilere attım.
3-)İki ay önce işten ayrıldım ama işten çıktığımı söyleyecek yüzüm yoktu. O yüzden 1 hafta boyunca ile gidiyormuş gibi yapıp arkadaşımın evinde mesai saatleri boyunca takıldım
4-)Geçen yaz arkadaşlarımla havuza gidecektim izin vermeyeceklerini biliyordum bu yüzden hiç söylemedim.Pikniğe gidiyoruz dedim.Yanmamk için anıtkabire gelen asyalı ajjummalar gibi şapkayla geziyordum dnfjfkdpfjfjfj sonra havuz çikışı çimenlik bir alana kilim serip foto çekimdim piknik yaptık dedim
Var mı arttıran?