Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Akrabalar Arasi En Sevmediginiz Klise Karakter

Konu Sahibi
MuşluKuş

MuşluKuş

Trainee
Tepki
161
Senin asla kendisinden bir çöp fazla almanı kaldıramayan yenge modeli klişesi (Bkz. Eltiler arası s-dik yarışı)
Sidik yarisi yine iyi cocuk yarisi var dusman basina
Sirayla cocuk yapiyolar dikkat edin bir ailede yasi yakin iki gelin varsa cocuklarinin yasi ya yakindir ya da iki kadinda hamiledir

Konu Sahibi
MuşluKuş

MuşluKuş

Trainee
Tepki
161
Parayi dansoze yediren enisteyide unutmayalim vallahi gozu acik gider
Her ailede olan bu it karisyla biriktirdigi paragi kari kiza yedirir adeta vir sinan kaya ekoludur

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Dolandırıcısı büyücüsü hoay maşallah 😂 Sülaleme şükrettim. Arada sırada anlaşmazlıklar olsa da problematik akrabam yok benim öyle. Herkes farklı şehirlerde zaten ayda yılda bir yüzyüze görüşüyoruz.

Konu Sahibi
MuşluKuş

MuşluKuş

Trainee
Tepki
161
Dolandırıcısı büyücüsü hoay maşallah 😂 Sülaleme şükrettim. Arada sırada anlaşmazlıklar olsa da problematik akrabam yok benim öyle. Herkes farklı şehirlerde zaten ayda yılda bir yüzyüze görüşüyoruz.
Nasi ya? Akraba olunca bunlar otomatik yuklenmiyo mu herkese

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Sürekli annenizin ve sizin dedikonuzu yapan, ne yapsanız yaranamadığınız hala.

Bütün kötülüklerine rağmen "aman akrabamız o bizim" deyip ısrarla görüşmeye devam eden baba. (Bu belki yaygın değildir. Bemim babam türünün tek örneği olamaz diye düşünerek yazdım).

Her şeyi bildiğini sanıp, boş konuşan enişte.

lilith_halşii

Rookie Idol
Tepki
965
Her ailede bulunan diger karakter: acgoz babaanne genelde tum evlatlarin rizkini en hayirsiza yedirir ama gozunude herkesin malina diker
Kesinlikle kocası hayırlı evlattır ama malları kayınbabası hayırsız olana vermiştir bu yüzden zamanında sövüp kendi çocuklarındada aynısını yapar bu yazılı bir kural mı acaba?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve dayılarımızın amcalarımızın sayesinde şehirlere taşınıp başlarda melake iken sonradan bir anda etrafındakileri hizmetçisi olarak gören yengeler ve bunların arasında birbirlerlerine laf yetiştirip sonra bişey yokmuş gibi ötekiylede onunla beraber konuştuklarını yetiştirirler
Buraya neler yazılırda işte dedikodu haram bunu unutmayalım:)