Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ateez'in Coachella Çıkışı, Dünya Çapındaki K-Pop Performansları Çıtasını Yükselterek Uluslararası Beğeni Topladı

django

Trainee
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
67
Tepki
145
Puan
8
418F1E06-0695-44AC-81F7-5521F2201A0D.jpeg

Ateez 12 Nisan'da Coachella Valley Müzik ve Sanat Festivali'nde gerçekleştirdiği ilk çıkışıyla izleyicileri büyüledi ve medya kuruluşlarından büyük övgü aldı.

Billboard, Ateez'in kusursuz koreografilerini ve 10 şarkılık setlist'ini överek Ateez'in sahnesini festivalin ilk gününde öne çıkan anlardan biri olarak kabul etti.
Bununla birlikte Los Angeles Times da grubun vokal, dans ve rap yeteneklerine dikkat çekerek gruba bir bütün olarak övgülerini belirtti. Ayrıca Ateez'in gelecekte Coachella'da headline olarak çıkabileceğini öngördüler.

Yurtdışı medya kuruluşları da bu övgülere katıldı. Philippine Inquirer, ATEEZ'in Coachella sahnesine çıkan ilk K-pop erkek grubu olarak tarihi başarısını kutladı ve performanslarının önemini vurguladı. The Times of India ise grubun olağanüstü canlı yetenekleri ve sınırsız enerjisine dikkat çekti ve ATEEZ'in küresel müzik sahnesinde yükselen bir yıldız olarak statüsünü daha da sağlamlaştırdı.

Coachella sahnesinde ATEEZ, "Say My Name", "HALA HALA", "Guerrilla (Flag Ver.)," "Crazy Form", "ROCKY", "The Real (Heung version)", "ARRIBA", "DJANGO", "BOUNCY (K-HOT CHILLI PEPPERS)", ve "WONDERLAND (Symphony no.9)" parçalarını içeren geniş bir repertuar sergiledi. Vokalleri ve canlı performansları büyük ses getirdi ve buna tanık olan herkeste silinmez bir iz bıraktı.

Şu anda ise Ateez'in 19 Nisan'da Coachella'daki ikinci sahnesi için beklentiler artmış bulunmakta, hayranlar ve eleştirmenler Ateez'in göstereceği performans için sabırsızlanıyor.
 
Konu Sahibi
django

django

Trainee
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
67
Tepki
145
Puan
8
Ateez'in Coaechella'daki 2. performansı için çokkkk heyecanlıyımmm 😭😭
ben de çok heyecanlıyım 🥲🥰 ilk sahneleri büyük ses getirdiği için ikinci performanslarında ilgi de daha büyük olacak. Hak ettikleri ilgiyi ve övgüyü alıyor olmaları beni çok mutlu ediyor. Umarım öngörüldüğü gibi ileride headline olarak da sahnede görürüz Ateez'i🥲🥰🔥💜
 
Konu Sahibi
django

django

Trainee
Katılım
18 Mar 2024
Mesajlar
67
Tepki
145
Puan
8
ateezin coachella performans videolarini nereden bulabilirim hic denk gelmedim
youtube'da bazı kanallar full olarak paylaşmıştı ama sonra teliften dolayı kaldırıldı tabii. fancam videolar var şu an. ilerleyen zamanlarda KQ umarım performansları kendi kanallarında paylaşır.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Valin burada başlık açmıştı aslında hatta tw'daki bütün performans videolarını eklemişti de;
Şimdi baktım evet @Valin 'in X'ten eklediği videolar duruyor. oradan izleyebilirsin 🥰
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Üst