Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
zamanında shiplediğim bazı saçma shipler var lütfen beni yargılamayın. moment yok alaka yok shipleyen yok sadece karakterlerini ve enerjilerini uyumlu bulduğum bazı shipler
Eunwoo(astro)-somi
Bana tam muhafazakar erkek ve seküler kız çift havası veriyordu
Ryujin(itzy)-yeonjun(txt)
Txt ve itzy shiplerinden nefret ediyordum ama içten içe maskülen kız ve feminen erkek çiftler hep favorim olduğu için yakıştıyordum
Irene(RV)-jimin(BTS)
Ne zaman Romantik manga okusam hep bir taraf soğuk ise diğer taraf salak ve sosyal özürlüsü oluyordu onun yerine Irene gibi soğuk ve jimin gibi hafif çapkın ve ******* çiftler hoşuma gidiyordu
Jeongyeon(twice)-kai(exo)
jeongyeon maço erkek istemiyorum kılıbık olsun temizlik yapsın çocuk yapsın diyen teyze Vibe yeriyor Kai de bana klıbık geliyor
Eunwoo(astro)-somi
Bana tam muhafazakar erkek ve seküler kız çift havası veriyordu
Ryujin(itzy)-yeonjun(txt)
Txt ve itzy shiplerinden nefret ediyordum ama içten içe maskülen kız ve feminen erkek çiftler hep favorim olduğu için yakıştıyordum
Irene(RV)-jimin(BTS)
Ne zaman Romantik manga okusam hep bir taraf soğuk ise diğer taraf salak ve sosyal özürlüsü oluyordu onun yerine Irene gibi soğuk ve jimin gibi hafif çapkın ve ******* çiftler hoşuma gidiyordu
Jeongyeon(twice)-kai(exo)
jeongyeon maço erkek istemiyorum kılıbık olsun temizlik yapsın çocuk yapsın diyen teyze Vibe yeriyor Kai de bana klıbık geliyor