Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
anlatayım şimdi şöyle şekerim ben kendime çay doldurdum çok demli olmuştu sıcak su dökeceğime üstüne ben gidip döktüm bardağı sonra da çayın dibi zaten dedim, her çay içtiğimiz de de ailedekiler bir yudum alıp çayın dibi diyip dalga geçiyorlardı anneannem de hay mübarek sıcak su döksene demişti ahahhaha haklı kadın neyse ki şuan kimse bir şey demiyo unutuldu herhalde böyle kısa ama komik güldürücü bir anı işte
Bir hocam vardı. Normalde de çok yapmacık bulduğum biriydi ama 10.sınıfta beni derstten bırakacaktı. Dersi geçiş dersi olduğu için de geçmek zorundayım yoksa sınıfta kalıyorsun (o dönem öyleydi). O hocadan özür dilemek için gittiğimde beni takmayıp arabasına binip gitmişti. Bu iki kelimeyi o kadar çok kullanıyordu ki artık tilt olmaya başlamıştım. O zamandan beri kim o kelimeyi bana karşı kullansa rahatsız oluyorum.