Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hybe X Geffen 'Dream Academy' Küresel Kız Grubu Yarışması'nın 20 Finalistiyle Tanışın

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Grubun oluşturulmasının uzun süreci, Nadia Hallgren'in yönettiği yakında yayınlanacak Netflix dizisinde belgelenecek . Bu dizide küresel yıldızlığa giden yolculuk anlatılacak, aynı zamanda HYBE ve Geffen Records'un kapsamlı eğitim ve geliştirme programına ilişkin bilgiler de sunulacak. Şu anda ismi belli olmayan dizinin 2024'te prömiyer yapması planlanıyor.

Bu arada 20 yarışmacı, hayranların 1 Eylül'de saat 11:00 ET/8:00 PT'den itibaren YouTube ve Japonya'daki ABEMA üzerinden takip edebilecekleri The Debut: Dream Academy seçme programına katılacak. 12 haftanın ardından grubun son üyeleri seçilecek ve grubun adı 17 Kasım'daki canlı finalde açıklanacak. Hayranlar, Weverse ve TikTok üzerinden yapılacak hayran oylamasıyla tüm yarışma boyunca çok önemli bir rol oynayacak.

meet-the-20-finalists-for-hybe-x-geffen-dream-academy-v0-46USy93DgRU2LWIMOEJQinTfPInbfH3Lw3dzX...jpg

Resmi hesaplarını buradan takip edebilirsiniz...


Yaşları ve uyrukları
 
Konu Sahibi
chewy

chewy

Fanbase Starter
Katılım
18 Haz 2023
Mesajlar
419
Tepki
2,219
Puan
59
Kız grubun tam olarak hangi ülkede promo yapacağı belli mi?
Konseptleri k-pop gibi mi yoksa a-pop gibi mi olur acaba?
Hiç bilmiyorum acaba JYP'nin yaptığı global kız grubu da mi amerikada performans sergileyecek 🧐 yada XG gibi Kore'de mi performans sergileyecekler
 
Ü

Üye silindi 187

Yıllardır ince eleyip sıkı dokudukları hallyu dalgasının sonunu getiriyorlar artık.Kpop'ın amacı kore kültürünü dünyaya yaymaktı bu grup nasıl kpop oluyor mesela? HYBE yanlış yapıyorsun BTS'in mirasına ihanet etme.Bu grup başarılı olursa kpop'ın hiçbir koreliği kalmayacak.Grubu desteklemeyi düşünmüyorum.ABD şirketleri sırf kpop pazarına rekabet olsun diye hybe marka ismini kullanarak para kazanma derdinde ama bang pd bunu göremiyor bighit artık hybe'dan ayrılmalı..Bu konuda sakin olamıyorum bir kpop şirketi global grup kuruyor sadece bir tane koreli üye olucak ama grubu tasarlayan şirket kpop şirketi.Koreli netizenler umarım hybe'ı boykot eder de akılları başlarına gelir.
 
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üst