mirai
Trainee
- Tepki
- 334
Hazır gündemde iken biraz Ariana Grande konuşalım dedim. Aşırı yetenekli bir kadın harika vocalinin yanında sesi de çok güzel ama sanki bu güzel sesi iyi kullanamıyor beğendiğim çok şarkısı var ama asla yeteneğini gösterecek kadar iyi bir şarkısı yok.Mesela vocal yeteneği olmayan Selana Gomez'in şarkıları çok daha iyi .Ariana sahne karizmasını arttırsa ve şarkılarını güzelleştirse bundan on kat daha başarılı olurdu.Yaptığı coverların , onun sesiyle yapılan ai versiyonların kötü olduğuna denk gelmedim
Mesela Stronger coverı şarkı söylemek çok kolaymış gibi o notaları vuruyor .Kelly'i çok severim ama kulağa orijinalinden daha iyi geliyor
Belive sesinin menzili beni her zaman şaşırtır
Ve benim milyon kere döndüğüm o video özellikle 01.29 stüdyo versiyonundan farklı ve büyüleyici bir ses ben öyle birinin sesinden tüylerim diken diken oldu gibisinden etkilenecek biri değilim ama bu başka bir şey
Velhasıl kelam bu kadın kesinlikle müzik dünyasındaki en iyi seslerden biri ama bunu daha iyi kullanabilirdi umarım yeni şarkılarında daha iyisini gösteren bir Ariana görürüz.
Mesela Stronger coverı şarkı söylemek çok kolaymış gibi o notaları vuruyor .Kelly'i çok severim ama kulağa orijinalinden daha iyi geliyor
Belive sesinin menzili beni her zaman şaşırtır
Ve benim milyon kere döndüğüm o video özellikle 01.29 stüdyo versiyonundan farklı ve büyüleyici bir ses ben öyle birinin sesinden tüylerim diken diken oldu gibisinden etkilenecek biri değilim ama bu başka bir şey
Velhasıl kelam bu kadın kesinlikle müzik dünyasındaki en iyi seslerden biri ama bunu daha iyi kullanabilirdi umarım yeni şarkılarında daha iyisini gösteren bir Ariana görürüz.