Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Asi̇l Yari̇m 💙

A

Anonymous (5970)

Sevgi dolu bakışın bana yeter.Yanımda olmaman ölümden beter Sensizlik ne kadar zormuş meğer Hep yanımda ol asil karım

Hayat arkadaşı oldun bana Sevgi şerbetini iç kana kana İyi insanların hepsi gülsün sana Hep yanımda ol asil karım

Damarın sevgi ve insanlık kanıyla dolu Seninle buldum ben doğru yolu Allah'ım sen karımı hep koru Hep yanımda ol asil karım

Yaşamın güzelliğini seninle buldum Olgunluğumun üst seviyesinde durdum Saatimi 14.30'a kurdum Hep yanımda ol asil karım

BENİM DÜNYAM BİR BÜTÜN SEN AMA SEN DIŞINDASIN😔

Konu Sahibi
A

Anonymous (65a0)

c093822552301b67bbdd3ef7fde3fc80.jpg

Bu da aynı kişiye benden olsun
anonim-2

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
kime bu kadar aşık oldun anonimciğim

Konu Sahibi
A

Anonymous (f067)

mavi kalpli şair ruhlu yarim bana bakar mı bu dizeleri ona yazdım.
Ah ince nazlı yarim ve melankolik aşkım...
anonim-1

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Konu Sahibi
A

Anonymous (3df0)

Ah size saygı ve hayranlıkla bakan bu uzak gözleri gözlerinizden kaçırmayın lütfen sizin için kafamı fırına bile sokarım.Bazen günün sonunda bir insanın başardığı en büyük şey intihar etmemiş olmasıdır der çok sevdiğim üstadım ama ben sizin için bunu da yaparım.Ruhum hasta değil tam aksine size duyduğum sevgi yüzünden onurlu ve hiç olmadığı kadar ışık saçıyor,bunu da sizin o güzel varlığınıza borçluyum.
Benden,bizden kendinizi mahrum bırakmayın lütfen...
anonim-1

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ülkenin güneyinde ve kuzeyinde aynı kaderi yaşayan iki kişiyiz herhalde dhsfjkalsdjflaskdf
Seninle çok önceden özelden konuşmuştuk ya. O zaman çok değişik hissetmiştim bu konuda. Ülkenin uç noktasında tanımadığım biriyle konuşuyor olmak ve birçok konuda benzer olmak aşırı değişik hissettirmişti.

Konu Sahibi
A

Anonymous (be5d)

Asil yarim anla artık kim olduğunu bak buralara bul bizi bitsin bu ayrılık

anonim-2

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Kuru iftira ayrıca senle nasıl dalga geçelim artık kırmızı iplerimiz kesildi galiba 😔. @Prenses Ciklet de kabul ederse derhal buraya Hammurabi'yi çağırıyorum bizi hammurabi kanunları kurtaracak👆🏿
Aynı anda girmeler falan... Operasyon çekiliyor bana inkar etmeyin. Özelimiz falan da kalmamış...
Sevgimizi ifade ettik saatler boyu sonuç odunsu bir anlayışla dalga geçildiğini düşünen Dora.
Oysa ne gazeteler okuyup kıyıda köşede kalan sanat dolu sözleri bir araya getirmiştik, ne incelikler düşünmüştük. Hakedene hakettiği kadar.
Senin konuşmaya hiç hakkın yok! Kırmızı ip üzerinden o kadar romantizm kastık. Değerin altın varaklı kırmızı kurdele kadarmış meğer... Sen ne anlarsın minimalist sanattan be!