- Tepki
- 2,850
ay ben minnoş bir şey yapıyorlar zannettim o yüzden kıskandım canım. Neyse kıskanmama gerek yokmuş demekki ahahhayyNeyini kıskandın? Dalga geçiyorlar benim "şairane" kişiliğimle.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olay ben minnoş bir şey yapıyorlar zannettim o yüzden kıskandım canım. Neyse kıskanmama gerek yokmuş demekki ahahhayyNeyini kıskandın? Dalga geçiyorlar benim "şairane" kişiliğimle.
Thread işini cidden yapmalıydım... Yaktın beni solcu kız yaktın! Turan Aşşşşşırıtürk'ün çok sevdiğim bir şiirini bırakacaktım oysa sana! Ayrıca cinsiyet de atanmış... Çakma sjw! Ben o kadar "her(?)" diyordum be! Bu dizeler de son sözlerim olsun. Gerçi son pişmanlık neye yarar?..Hanımefendi konuşmamızın sadece bizleri bağlayacak kadarı aktarıldı, kaderimizin kırmızı ipliği birlikte artık. Altın varakla suçlamanı kabul etmiyorum, kınıyorum.
unlike farklı olarak/aksine anlamlarına gelir hanım efendi aklınızda bulunsun,bağlaçtır ayrıcaBıçak falan da atılmış... Şiddetin her türlüsüne karşıyım! Benden size kocaman bir dislike/unlike! Artık her neyse...
Ekli dosyayı görüntüle 19297
senin bu Jennie imzana bayılıyorum daha önce söylemiş miydim bebişim? En sevdiğim imzaların arasına net girer kesinlikle ne zaman görsem bir kaç defa bakmadan duramıyorum,tutamıyorum kendimi bu gif editini kim yaptıysa çok güzel yapmışWoke dedin mi? PEONY'den sorulur mu diyoruz o zaman.Bu arada bu şiirin yeri bende çok ayrıdır, değerli sevdiğim bir üstadım Turan AŞIRITÜRK tarafından.HABSJDJSBBS o değil de senin de EZOTERİK bir insan olduğunu düşünmeye başladım aramızda özel olan bu şiiri bile atman.
No comment. Büyük üstad Aşırıtürk bey de sahiplenilmiş... Ah, ne zorsun solcu zaman!Woke dedin mi? PEONY'den sorulur mu diyoruz o zaman.Bu arada bu şiirin yeri bende çok ayrıdır, değerli sevdiğim bir üstadım Turan AŞIRITÜRK tarafından.HABSJDJSBBS o değil de senin de EZOTERİK bir insan olduğunu düşünmeye başladım aramızda özel olan bu şiiri bile atman.
Boşuna mı kıskandık şimdiBeynim yandı şimdi
Ortada aşk yok mu
rica ederim aşkısıTeşekkür ederim bebiş,çok tatlışsın ben de bayılıyorum Jendeuk'un hipnotize edici bu güzelliğine🫶