Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Asi̇l Yari̇m 💙

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Hanımefendi konuşmamızın sadece bizleri bağlayacak kadarı aktarıldı, kaderimizin kırmızı ipliği birlikte artık. Altın varakla suçlamanı kabul etmiyorum, kınıyorum.
Thread işini cidden yapmalıydım... Yaktın beni solcu kız yaktın! Turan Aşşşşşırıtürk'ün çok sevdiğim bir şiirini bırakacaktım oysa sana! Ayrıca cinsiyet de atanmış... Çakma sjw! Ben o kadar "her(?)" diyordum be! Bu dizeler de son sözlerim olsun. Gerçi son pişmanlık neye yarar?..

1000090881.jpg

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
bazen yorumlarda nasıl güleceğime (random atacağıma) karar veremiyorum ağlicam

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Bıçak falan da atılmış... Şiddetin her türlüsüne karşıyım! Benden size kocaman bir dislike/unlike! Artık her neyse...

1000090904.png

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,850
Woke dedin mi? PEONY'den sorulur mu diyoruz o zaman.Bu arada bu şiirin yeri bende çok ayrıdır, değerli sevdiğim bir üstadım Turan AŞIRITÜRK🤘🏼🐺 tarafından.HABSJDJSBBS o değil de senin de EZOTERİK bir insan olduğunu düşünmeye başladım aramızda özel olan bu şiiri bile atman.
senin bu Jennie imzana bayılıyorum daha önce söylemiş miydim bebişim? En sevdiğim imzaların arasına net girer kesinlikle ne zaman görsem bir kaç defa bakmadan duramıyorum,tutamıyorum kendimi bu gif editini kim yaptıysa çok güzel yapmış

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Woke dedin mi? PEONY'den sorulur mu diyoruz o zaman.Bu arada bu şiirin yeri bende çok ayrıdır, değerli sevdiğim bir üstadım Turan AŞIRITÜRK🤘🏼🐺 tarafından.HABSJDJSBBS o değil de senin de EZOTERİK bir insan olduğunu düşünmeye başladım aramızda özel olan bu şiiri bile atman.
No comment. Büyük üstad Aşırıtürk bey de sahiplenilmiş... Ah, ne zorsun solcu zaman!