Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Aşk,Flört,Platonik,Sevgili,Kalp Kırıklığı :)

karinaa

Trainee
Tepki
236
Evet arkadaşlar.,
Okunacak konu bulamadım bari ben açayım dedim. Azıcık aşksal girişsek yaa. Lise ya da üniversite sevgilileriniz/crushlarınız var mı ? Azıcık sohbet edelim. Kalp kırıklıklarınızı da yazabilirsiniz. Sapsanız o da okey saplar olarak da günümüz ilişkileri ve beklentilerimiz üstüne konuşabiliriz daha tecrübelilerden altın tavsiyeler de alabiliriz hadi kısacaaa LOVE konuşalım (burdan sezin askıma selamlar)

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Off 8. sınıfta bir çocuk vardı. Ondan baya hoşlanıyordum. O da bana karşı boş değil gibiydi. Derste sürekli benden kitabımı istiyordu, benimle konuşmaya çalışıyordu, göz göze geldiğimiz zaman gülümsüyordu. Hoca onu arkama oturttuğu zaman çocuk SAÇIMLA OYNADI. Acayip güzeldi yaa, ilk defa böyle bir şey yaşamıştım.

Konu Sahibi
karinaa

karinaa

Trainee
Tepki
236
Senin demek istediğine pek benzemiyor ama ben ilkokuldayken servisle eve gidiyordum ve bi gün okul çıkışı tam gidiyoruz,aynı sınıftan Mehmet diye bi çocuk bana öpücük atmıştı,of o kadarrrr rezil bi andı ki. Servisteki 2.sınıflar sana yaptı o hareketi AAAA diyolardı of unutamıyorum🤮
Ortaokuldayken de sınıfımdaki bir çocuğun erkek kuzeni bizim okuldaydı ve benden 2 yaş büyüktü. Tam hatırlamıyorum zamanını ama uzun bi zaman o 8.sınıf olana kadar beni takip ediyordu,ben nereye gitsem o da orada beliriyordu. Öf çok rezil şeyler ya😅
ya ilkokul olan çok komikHGAVSjg ama tatlı da.bence mehmet'e bi şans vermeliydin.??!

Konu Sahibi
karinaa

karinaa

Trainee
Tepki
236
Off 8. sınıfta bir çocuk vardı. Ondan baya hoşlanıyordum. O da bana karşı boş değil gibiydi. Derste sürekli benden kitabımı istiyordu, benimle konuşmaya çalışıyordu, göz göze geldiğimiz zaman gülümsüyordu. Hoca onu arkama oturttuğu zaman çocuk SAÇIMLA OYNADI. Acayip güzeldi yaa, ilk defa böyle bir şey yaşamıştım.
ya o yaşlardaki o hisler harika ya. karnında tam kelebekler uçurtur. ama ikinizden de bir adım gelmedi galiba..

Konu Sahibi
karinaa

karinaa

Trainee
Tepki
236
Hayatıma aldım. Narsist çıktı. Afedersin hayatımı s.ti. 6 yılım boşa gitti.Duygusal manipülasyon ile ilgili kitaplar okuyup ağlıyorum. Örneklerle anlatıyor. Örnekler aynı benim enayiliğim ya. Kendime kızıp duruyorum. Artık birisi uzaktan bana platonik olabilir mi ? Vallahi kabul etcem ya. Bıktım ben sevip beni sevmeyen şerefsizler bulmaktan. Beni bulun.
öncelikle sanırım senin bir başlığını okumuştum başka bir çocukla ilgili aşktan yana şanssızsın gibi :/ yani gerçekten cesaretlisin ve gerçek bir şeyler yaşıyorsun ama keşke böyle bir deneyim olmasaymış.. 6 yıl gerçekten çok çok fazla wow yani. baya bir şeyler paylaşmış olmalısın. ama narsist dedin ya orda bitiyo. psikologlar bile narsist tespit edemez onların mağdurları gelir ordan ederler öyle korkutucu bir insan tipidir bunlar. sende hasar bırakmış ama ondan hiç kurtulamayabilirdin kolay kolay bırakmaz bumerang gibi döner bunlar sen şükret hayatından atmışsın :) platonik kısmı için ise vallahi bende aynısını düşünürdüm ama maalesef acı gerçek bizi seveni biz sevmiyoruz nerde bizi sevmeyecek insan var onlara platonik oluyoruz..
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Gelmedi bee, o anki hislerimi görmen lazımdı amaa 😭 anlatamıyorum yani mükemmeldi
gelmese bile onu yaşamak bile hoş cidden insan bir kez aşık olunca anlıyor yani dünyada o hisleri yaşatacak çok az şey var bence hem bu kadar iyi hem de bu kadar kötü..

kayısı

avukat kedy
Yönetici
Tepki
2,104
Arkadaşlar benden size yeni gelin (kldfjlkfjgf) tavsiyesi.. Sadece seveni değil, sevgiden önce saygı duyanı bulun. Sevgi tek başına yetmiyor, sevgi ve saygı birlikte olmak zorunda. Tek başına saygı bile bir yere kadar idare eder ama tek başına sevgi asla okey olunacak bir şey değil. Size saygı duyacak ki, dışarıda gördüğünüz ÖKKKKÜZZZ OĞLU ÖKKKÜZZler gibi davranmayacak. Bu yaştan sonra kimseye analık yapacak değiliz hanımlar. Anasının veremediği terbiyeyi siz vermeye uğraşmayın sonra.

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,158
Hiç yoğun hisler beslediğim biri olmadı ama oturup insan kesmeye bayılırım, mühendislikte bir kız olarak da kesecek eleman bulmak zor olmuyor hdbdkdbdbhfjdvfjdbdjdgddjdbsjdgdj

Konu Sahibi
karinaa

karinaa

Trainee
Tepki
236
Ben o şerefsizden kurtuldum sayılır ama hasarlar var. Beni izole edip yalnizlaştırdığı için okulda hiç arkadaşım yok misal hep onun dışında başkasının beni sevemiceğine inandirdi sözde iltifat ediyormuş gibi gözüküyor ama her saniye aşağalanıyorsun. Psikoloğa gitti zaten. Bu da salak beni anlamıyor hep sıradan şeyler diyip bıraktı. Herkes salak kendi mükemmel. Tedavisi yok çünkü adamı suçlu olduğuna inandiramıyorsun. Aldattığını öğrendiğimde bana iftira atıyorlar buna inanacak kadar aptal olduğunu bilmiyordum dedi. Yine suçlandım tabii. Kaçtım genetik zaten bunlarda dedesi babasi hepsi aynı halt. 6 yılım gitti ona yanarim. Bir daha kandirmasinlar diye kitaplar okuyorum. Birisi beni sevsin şak diye kabul etcem valla. O kıvamdayım o yüzden salaklığımı yenmem gerek.
Ya çevremde 2 örnek duymuştum o kadar aynı ki. hem yalnızlaştırma politikası hem de psikoloğa olan tavır.. aldatmaya bir şey bile diyemiyorum yani nasıl bir yüzsüzlüktür vallahi neler atlatmışsın. 6 yılım gitti diye bakma olaya bir ömürleri giden insanlar da var sen yine kurtardın. birinin seni sevmesi hoş bir şey ama yazma şeklinden sadece onun boşluğunu doldurmak istiyormuşsun gibi anlaşılıyor bence bir süre kendine yalnız vakit verebilirsin.

Arkadaşlar benden size yeni gelin (kldfjlkfjgf) tavsiyesi.. Sadece seveni değil, sevgiden önce saygı duyanı bulun. Sevgi tek başına yetmiyor, sevgi ve saygı birlikte olmak zorunda. Tek başına saygı bile bir yere kadar idare eder ama tek başına sevgi asla okey olunacak bir şey değil. Size saygı duyacak ki, dışarıda gördüğünüz ÖKKKKÜZZZ OĞLU ÖKKKÜZZler gibi davranmayacak. Bu yaştan sonra kimseye analık yapacak değiliz hanımlar. Anasının veremediği terbiyeyi siz vermeye uğraşmayın sonra.
ay aynen öyle özellikle iyi halde de kötü halde de saygı duymayı bilecek sinirlenince canavarlaşan tüm beyefendiliğini bozan bizden uzak Allah'a yakın vallahi. ay bu arada tecrübe mi sjdskfek

Hiç yoğun hisler beslediğim biri olmadı ama oturup insan kesmeye bayılırım, mühendislikte bir kız olarak da kesecek eleman bulmak zor olmuyor hdbdkdbdbhfjdvfjdbdjdgddjdbsjdgdj
hmm daha sen o darbeyi almamışsın o zaman. ya bide Allah affetsin ben mi şanssızım mühendislikteyim bi tane mi erkek olmaz ya.. (yani yakışıklı şöyle crushlanacak)