Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Single ile 1 Şubat'ta dönüş yapacaklar + 1 Nisan'da ilk mini albümlerini yayınlayacaklar
Bu sefer şarkı Hip-hop tarzında olmayacak ve adı 'Stuck In The Middle' olacak
,
Ahyeon'un ne zaman grup aktivitelerine katılacağı belli değil
debut ahyeon olmadığı için bu kadar basit, geri dönüşte ahyeon ile patlacaklar demişti herkes ama ben bu gidişle ahyeon'un döneceğini sanmıyorum. mini albümden sonra ahyeon'un şirketten ayrıldığını açıklarlar gibi.
bu bp üyeleri ayrıldıktan sonra yg'nin ilk geri dönüş olacak. bence şarkının başarısına göre bp ile ne yapmak istediğine karar verecek şirket. bi bakarız haziranda falan bp cb gelir ya da bm başarılı olursa bp comeback 2025e de kalabilir
bu bp üyeleri ayrıldıktan sonra yg'nin ilk geri dönüş olacak. bence şarkının başarısına göre bp ile ne yapmak istediğine karar verecek şirket. bi bakarız haziranda falan bp cb gelir ya da bm başarılı olursa bp comeback 2025e de kalabilir
Sızdırılan sarkilar dogru gibi 8 sarki vardi biri de intro gibiydi yani mini albumde 5 sarki olacak yg yine is basinda yani umarim guzel bir sarki olur ahyeon saglik sorunlarindan dolayi egitimine bile ara vermis ortada bi kontrat yoksa neden bu kadar uzatiyolar ki aciklamayi keske olsa bari en azindan kiza da bir cek yazsinlar uzerinden reklam yapiyolar
Yg BP yuzunden tutusmus belli yoksa bu spoi yi asla vermezdi bir de beni belki yine goremezsiniz 1 2 yil mi ay mi ne demis keske yok olsa tamamen teddy daha iyi bi yapimciydi hadi o olmadi denizasiri kisilerle anlastik demisti Bari onlar bu cb de olur umarim yine ortalama olursa kizlara yazik olur