Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Babymonster Üyelerinin Illıt Ve Blackpink Hakkındaki Sorulara Cevapları

peamiess

Trainee
Katılım
21 Şub 2024
Mesajlar
86
Tepki
279
Puan
8
BABYMONSTER, gazetecilerin rakip grup olarak ILLIT hakkında ne düşündükleri sorusuna cevap verdi.

AHYEON: “Kendimizi geliştirmenin diğer gruplarla rekabet etmekten daha önemli olduğunu düşünüyorum. Birbirimizi rahatlatmalı ve havalı bir imaj yaratmalıyız.”

RORA: “ILLIT üyeleri arasında yakın olduğum bir kişi var. Bir meslektaş olarak onları destekliyorum. Kendi hip-hop havamızla çalışacağız. 5. nesil idoller arasında pek çok öne çıkan isim var, bu yüzden pes etmeden çok çalışmayı planlıyoruz. Cesaretimi kırmayacağım ve üyelerime inanarak ilerlemeye çalışacağım.”

Soru: "BLACKPINK'in küçük kardeş grubu" lakabı ağır değil mi?

RORA: Sadece minnettarım çünkü hepimiz stajyerlik yıllarımızı BLACKPINK'i izleyerek geçirdik. Bu sayede daha fazla ilgi görmek benim için anlamlı ve onur verici. Kimseye dönüşmemek için elimizden geleni yapıyoruz.

-ben kızların basın toplantısında gazetecilere gayet iyi cevaplar verdiğini düşünüyorum. hem sıradaki bp hem de rakip grup diye sorulan soruların sorulma amaçları belliyken kızlar rahatça üstünden kalkabilmiş.-
 
Son düzenleme:

Benzer konular

Üst