Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Ben, Ben Ve Yine Ben

Ü

Üye silindi 192

Kar yağınca kirlerin temizlenmiyor güzel kızım, umutla hayal ediyor insan kötülüklerin kar taneleri gibi eriyip gittiği günleri ama yine hüsranla karşılaşılıyor çünkü aşırı hayalperestliğin arşta çay ve kitap ile eşlik ediyor beynine. Hayalperest olmak kötüdür demiyorum elbette, kim istemez ki yarına halı serecek kadar uyuşmuş bir beyni? Mesela şimdiki ben istemem, tüm günler boşlukta gri dumanla dans ederken geçiyor zaten, ben gri bir deriyken gidemem daha da koyu anlara çünkü bilirim siyahı döndüremezsin beyaz yahut maviye. Asabi biriyim, kafamdakine göre ise kardelenler kadar sıkıcı ve sakinim lakin kimdir kafamdaki bilmiyorum, bu vesileyle karakterimi hâlâ tanımlanamıyorum. Berduşlar gibiyim ama giymiyorum sokakların acılı iniltilerini üstüme, gelemem ben zora, böyle de korkak biriyimdir işte. Takıntılı da sayılırım, korktuğum şeyi araştırırken bile isteye sokuyorum karnıma o saçma ağrıyı. Var olduğumu bilsem de yokmuşum ben aslında, tomurcuklara benziyor ruhum, duramıyor bir bedende ve alanda. Kafa diyecektim değil mi? Kafa ne demektir ki? Parça parça anılar ile kuruntuların taht kurduğu, ütopik ama mutluluktan ağlatan anıları var olmadığı halde canlandıran bir yer benimkisi. Bilmiyorum neden yazdım bunu, çok mu amaçsızım neyim, dengelenmiyor bir türlü bu kırık zihinde hislerim ve karakterlerim.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Aksine çok güzel bir yorum ve iyi ki de yazdın, senin fikrin benim için çok önemli💙 Son bir kaç gündür roman yazma fikri tilkileri dolaşıyor aklımda bazen de şiir yazıyorum fakat önemli olan sizin tepkileriniz çünkü acemi olduğum için rezil de olmak istemiyorum, ciddi bir düşünce benimki aslında ama güvenemiyorum kırık ruhuma...
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ve bilerek soruya cevap vermedim çünkü

Başka bir gönderide elbette sen de istersen karşılıklı bu konudaki fikirlerimizi foruma yazmak istiyorum 🙇🏼‍♀️🙇🏼‍♀️

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Şiir yazmak çok çok çok zor bir iş eğer ciddi yapılacaksa. Orada burada aforizma kasanları ciddiye alamıyorum üzgünüm.

Betimlemeler, anlatımlar güzel ama edebiyatın bazı dönemlerini gözden geçirerek nasıl ilerlemen gerektiğine karar vermen gerekiyor diye düşündüm.

Nasıl bir anlatım tarzı benimseyeceksinin cevabı orada olacak çünkü.

Bunlar dışında yapmanı isterim, bir yerden başlamak hep iyidir.
Teşekkür ederim 😭🧡🧡 Ben eskiden edebiyat ile hiç ilgilenmiyordum bu hastalık beni farklı biri (aslında birileri) yaptı, resmen zihnimde satranç oynanıyormuş gibi hissediyorum. Felsefe hâlâ ilgi alanım ama edebiyata da kaydım ve böyle yazıp telefona kaydetmek beni iyi hissettirmeye başladı.

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,342
Kar yağınca kirlerin temizlenmiyor güzel kızım, umutla hayal ediyor insan kötülüklerin kar taneleri gibi eriyip gittiği günleri ama yine hüsranla karşılaşılıyor çünkü aşırı hayalperestliğin arşta çay ve kitap ile eşlik ediyor beynine. Hayalperest olmak kötüdür demiyorum elbette, kim istemez ki yarına halı serecek kadar uyuşmuş bir beyni? Mesela şimdiki ben istemem, tüm günler boşlukta gri dumanla dans ederken geçiyor zaten, ben gri bir deriyken gidemem daha da koyu anlara çünkü bilirim siyahı döndüremezsin beyaz yahut maviye. Asabi biriyim, kafamdakine göre ise kardelenler kadar sıkıcı ve sakinim lakin kimdir kafamdaki bilmiyorum, bu vesileyle karakterimi hâlâ tanımlanamıyorum. Berduşlar gibiyim ama giymiyorum sokakların acılı iniltilerini üstüme, gelemem ben zora, böyle de korkak biriyimdir işte. Takıntılı da sayılırım, korktuğum şeyi araştırırken bile isteye sokuyorum karnıma o saçma ağrıyı. Var olduğumu bilsem de yokmuşum ben aslında, tomurcuklara benziyor ruhum, duramıyor bir bedende ve alanda. Kafa diyecektim değil mi? Kafa ne demektir ki? Parça parça anılar ile kuruntuların taht kurduğu, ütopik ama mutluluktan ağlatan anıları var olmadığı halde canlandıran bir yer benimkisi. Bilmiyorum neden yazdım bunu, çok mu amaçsızım neyim, dengelenmiyor bir türlü bu kırık zihinde hislerim ve karakterlerim.
Neden bilmiyorum ama cok romantik geldi🌹Rose :rose:" src="https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/6.0/png/unicode/64/1f339.png" data-shortname=":rose:" />
Seni alan yasadi

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 192

Neden bilmiyorum ama cok romantik geldi🌹
Seni alan yasadi
Çok teşekkür ederimmm 😭🖤💙🖤

Good Night Kiss GIF by SpongeBob SquarePants