A
Anonymous (53bd)
Birkaç gündür aile sorunları yüzünden zor zamanlar geçiriyorum. Öyle ki sınava az kalmasına rağmen çalışmalarım aksadı ve kafamı bir türlü toparlayamıyorum. Tüm bu süreci arkadaşlarım ile paylaştım. Günlük hayatta çok umursamaz olarak gördükleri için bu tür durumları alaycı tavırla paylaşırım onlarla da fakat bu defa böyle olmadı. Bunların arasında bir iftar yemeği planı yapıldı fakat gidecek durumda değilim. Çok destek bekleyen biri değilim genelde içime kapanıp kendime gelmeyi beklerim fakat iftar yemeğine katılamayacağımı söylediğimde farklı tepkiler aldım. Belki niyetleri cidden iyidir ama bugün atılan bir mesaj ciddi anlamda insanların bencil olduklarını anlamamı sağladı. Tüm bu sorunları paylaştığım grupta yemeğe gelmem için ısrarlara devam edilirken bir arkadaşım aileme senin de geleceğini söyledim sen gelmezsen bana da izin vermezler lütfen gel gibi bir şey yazdı. Bir şey demedim ama ciddi anlamda bozuldum. Sizce abartıyor muyum yoksa kafama takmakta biraz da olsa hakkım var mı? Aile sorunları dediysem de meseleler cidden büyük. Günlük hayatımı etkileyecek olaylar.