Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru Beyaz Takım Elbise Sorunsalı

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Selam ballı lokumlarım, yardımınız gerektiği için bugün koşarak geldim buraya. 🥺 Resmi nikahımda giymek için beyaz takım elbise arıyorum ancak NE KADAR ZORMUŞ ABİ BUNU BULMAK??? Trendyol'dan bakındım biraz ama oradakiler genel olarak "iç gösteriyor" şeklinde yorumlanmış ve kalitesiz gelme olasılığı beni biraz korkuttu açıkçası. O yüzden öncelikle deneyip alabileceğim bir yer var mı diye bakınayım dedim. Şu markanın kesin vardır ya da şöyle bi yerde bulabilirsin gibi yorumlarınız varsa bekliyorum. Son çare gidip terzide diktireceğim zaten. Ama öncesinde şansımızı bir deneyelim. 🥲 Şimdiden yorumlar için çok çok teşekkürler. 💜
 
Konu Sahibi
kayısı

kayısı

avukat kedy
Moderatör
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
700
Tepki
2,100
Puan
113
Kayısı-şi şöyle bir şey var ama sanırım beden sıkıntısı var onda da belki stok yenilenir.
Link olmuyor şu kodu ararsan çıkar sanırım: WG3999, olegcassini.
Baktım kod da olmuyormuş direkt nikah elbisesi olarak açar bakarsan belki uygun bir şey bulursun. Eğer bakmadıysan tabii.
Olegcassini de başka seçenekler de var, içine giymek için beyaz bir şey bulabilirsin belki ceket ve pantolonu halledebilirsen.
Oha çok iyiymiş bu marka, ben bakınayım biraz. Teşekkür ederim Ciklet-şi. 🥺 💜
 

Benzer konular

Üst