Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bir Ay Boyunca Hiç Param Olmadığı Için Sadece Ramyun Yedim

Uranyum☢️

Üst Yönetici
Katılım
8 May 2023
Mesajlar
155
Tepki
1,367
Puan
211
shin-ramyun-photo_2020-11-26_11-33-38.jpg


Gerçek başlık:

  • Hiç param olmadığı için bir ay boyunca sadece ramyun yedim, sonunda acile yetiştirildim ve arkadaşım bana "acınası" dedi.
Gerçekten acınası mıyım?

Orijinal gönderi:

  1. Bu kesinlikle bir arkadaş değil. Eğer gerçekten bir arkadaş olsalardı, böyle bir şey demezlerdi.
  2. Eğer senin arkadaşın olsaydım, sana bir yemek ısmarlamış olurdum.
  3. Bu bir arkadaş değil, bir arkadaşım en çok endişelenecek olan kişi olurdu.
  4. Eğer arkadaşımın böyle zor bir durumda olduğunu ve hastaneye kaldırıldığını öğrenseydim, göz yaşlarımı dökerdim, kalbim çok acır...
  5. Eğer bu benim arkadaşım olsaydı, bana çok sinirlenirler ve hemen yanıma gelirler, sonra bir Kore restoranına götürürlerdi.
  6. Gerçekten acınası olduğun doğru, eğer hiç paran yoksa, en azından Coupang gibi bir yerde yarı zamanlı çalışabilirsin.
  7. Eğer seni acınası diye nitelendirip sonra sana yiyecek alsalardı, durum farklı olurdu.
  8. Gerçekten bir arkadaş mı? Neden böyle bir şey söylerler ki?
  9. Belki senin hakkında gerçekten endişeliydiler ama... O sözler biraz sertti.
  10. Ben sana bir yemek alırdım ve belki seninle doğrudan buluşur, böylece rahatlama imkanı bulabilirdin.
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,091
Puan
283
Üniversitedeyken lise arkadaşım gel yarın akşam bir cafeye gidelim bir şeyler içelim dedi. Ben de kabul ettim ama sadece yirmi liram vardı. Ona söyledim param çok az başka zaman yapalım dedim. Annenden iste dedi. Anneme söyledim param bitti bana biraz para yollayın dedim. Parayı da amcam yolluyor bana. O da şehir dışında olduğu için ulaşamıyordum. O yüzden başka arkadaşımdan 30 TL göndermesini istedim. Sağolsun o da beni kırmadı 50 TL gönderdi. Sonra arkadaşıma sordum bu akşam buluşuyor muyuz diye? O da diğer arkadaşlarım gelmiyor o yüzden buluşmayalım dedi. O zaman o kadar kırıldım ki. Sırf onunla vakit geçirmek için ben başkasından borç aldım o da sırf arkadaşları gelmiyor diye buluşmayı iptal etti. Sonra borç aldığım arkadaşıma yazdım IBAN at paranı yollayayım buluşma iptal oldu dedim. Kabul etmedi. Sorun değil knk başka zaman ben zora düşersem sen yardım edersin dedi. Aramızda 50TL ' nin lafı olmaz dedi. O zaman çok duygulanmıştım . Borç aldığım arkadaşım daha bir yıllık arkadaşımdı ama lise arkadaşımın yaptığı şey kalbimi çok kırdı. Ben onun yerinde olsaydım parasının olmayışını dert etmezdim. Kendim de öderdim zaten içeceğimiz bir kahve onun da aramızda lafı olmazdı.
 
Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 192

Lisede felsefe kitapları alabilmek için (okulun kütüphanesi yoktu) harçlığımı biriktirip 2 ay boyunca okulda hiç su içmedim. En sonunda yani şu an günde 2 bardak falan içebiliyorum mesela limonata, meyve suyu veya kola gibi şeyler vücuduma sudan daha fazla giriyor, su içesim gelmiyor.
 

Hissiz Müziğim

Moderatör
Katılım
22 May 2023
Mesajlar
1,144
Tepki
4,091
Puan
283
Zaten o gün insanların neden silah sıktıklarını ve sevindiğini anlamamıştım yani daha da fakirleştik buna mı sevindiler ne ilginç cidden 😢😢😤
Yani her şeyi geçtim. Deprem bölgesinde sevinç gösterisi yapmak nedir ya? Hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Daha birkaç ay öncesinde büyük felaket yaşadık. Birçok insan öldü. Birçok kişi sevdiğini kaybetti. Daha cenazesi bulunmamış insanlar, hala enkazın altında olan insanlar var ya. Bu ne düşüncesizlik, bu ne terbiyesizlik. Bir insan hiç mi akıllanmaz ya. Biraz saygı SAYGI. Tamam kazandınız ne gerek vardı o silahlara , konvoylara . Yazık gerçekten yazık
 

hibluesky

Rookie Idol
Katılım
5 Tem 2023
Mesajlar
307
Tepki
686
Puan
27
Bugün babam sen haklıymışsın dedi bana💅. Gerçi ikinciye oy veremedi zaten de.
Bugün babam da aynısını söyledi taşıtlara olağanüstü hal diyip 2 kere vergi odeteceklermis, deprem bölgesine yardım adı altında yapıyorlar ama parayı depremzededen de alıyorlar çok ilginç bir oluşum içindeyiz gerçekten
 
Üst