Ü
Üye silindi 189
ya acaba bunun kafasi nasil calisiyordur? bunun bir gunu nasil geciyordur? bunun ailesi arkadaslari nasildir? sorular ve sorular... bu sorulari cevaplandirmak icin bir gunlugune hangi forum uyesinin yerine gecmek isterdiniz?
1) @Uranyum bu adam ne is yapiyor merak ediyorum
2) @Sweet Mimosa ayni zamanda cok hayat dolu ve cok depresif duruyor. kafasinin icinde neler donuyor bilmek isterdim.
3) @Gülzssx🐢 ablasi @CumberLay🔥 'in nasil bi abla oldugunu ve aralindaki iliski merak konusu
4) @nevermindponi cok sakin ve akli basinda, dusunmesini bilen biri gorunuyor. aklindan neler geciyor bilmek isterdim.
5) @Vankedisi🐈☢️ cidden tanimak istedigim biri. acaba reelde nasildir?
6l @mineonere🎃 cok duzenli planlammis bir hayati var gibi gorunuyor onun bir gununu yasamak isterdim
siz ne dusunuyorsunuz? yorumlara
1) @Uranyum bu adam ne is yapiyor merak ediyorum
2) @Sweet Mimosa ayni zamanda cok hayat dolu ve cok depresif duruyor. kafasinin icinde neler donuyor bilmek isterdim.
3) @Gülzssx🐢 ablasi @CumberLay🔥 'in nasil bi abla oldugunu ve aralindaki iliski merak konusu
4) @nevermindponi cok sakin ve akli basinda, dusunmesini bilen biri gorunuyor. aklindan neler geciyor bilmek isterdim.
5) @Vankedisi🐈☢️ cidden tanimak istedigim biri. acaba reelde nasildir?
6l @mineonere🎃 cok duzenli planlammis bir hayati var gibi gorunuyor onun bir gununu yasamak isterdim
siz ne dusunuyorsunuz? yorumlara