Oblomov
Trainee
- Tepki
- 228
Biliyorsunuz ağustos ayı yaklaştı ve bp'nin sözleşme haberleri gelmeye başladı bende bu yüzden bir anket yapmak istedim eğer olurda gruptan kim ayrılır diye ya da sözleşme imzalamaz.Ben üyeler hakkında yorum yapmak istiyorum ilk önce.
Jisoo:Grubun visuali ve kendini 7 yıllık süreçte bir idol olarak sürekli geliştirdi dünyanın en popüler kız grubunun bir üyesi sonuçta ama ben artık idollük yapmak isteyeceğini düşünmüyorum bu yüzden kdrama sektörüne atılabilir ve fanları sayesinde iyi şeyler yapabilir.(korede sesi beğenilmiyor ama globalde iyi iş yapar.)
Rosè: Kendisi grupta müziğe en ilgili üye ve idollüğü ve şarkıcılığı sevdiğini düşünüyorum bu yüzden sözleşme imzalar ve Yg'de kalır.
Lisa: Belli değil gibi sahnede olmayı dans etmeyi performans sergilemeyi seviyor ama solo olarak yeterli değil kendisi bunu kendisi de farkındadır bence ve grupta kalır diyorum.
Jennie:Son zamanlarda cidden zihinsel olarak yorgun bu belli ama geçici bir şey olduğunu düşünüyorum grupta solo olarak başarılı olacak en yüksek potansiyelli kişi ama ayrılacağını düşünmüyorum.Bu kız Yg'den ayrılmaz kız şu an bile istediği şeyleri yapabiliyor ve gruptan ayrılması için hiçbir sebep yok.