Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk kez bir yerlerden bir konser videosu bulmuş izliyordum o sıra pied piper ve dimple ı bulmuştum ve baya sevmiştim direk öğrenememiştim de adlarını ve çok da şaşkındım bu mükemmel şarkıları yeni öğrendiğim için... öyle bir anı hdhdhdh
Pied paper'ın türkçesini ilk izlediğimde bi an hıııı???? Neeeeee fln oldum böyle bir şarkının anlamı ders çalış falan olur yani demiştim fyfyfihuctxugkjpkux
Ben ilk dinlediğimde off çok duygusal şarkı diye bayağı yükselmiştim. Meğer adamlar "ne bakıyon def ol git dersine çalış" diyormuş. Mal gibi sözlerin anlamına bakakalmıştım.
Aynen ben de hatta anlamına fln bakmadan önce güzel güzel hayal kuruyordum dinlerken sonra daha iyi hissetmek için anlamına bakayım dedim bakmaz olsaydım sbdbhdbsjsnakanbz
Spotify'a gır zaten direkt karşına BTSin ilk 5 leri diye bir yşey çıkıyor basıp albümlerdeki şarkıları seçiyorsun sonra kilitleye basınca oluyor en üstteki yoruma bak orada biri ekran resmini qtmıştı işte ona tıklayıp yapabilirsin