Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Bts Üyesi V, Hayranlarına Düşünceli Bir Hediye Verdiği Için Manşetlere Çıkıyor

Hinata

Trainee
Katılım
4 Eyl 2023
Mesajlar
63
Tepki
37
Puan
43
BTS üyesi V, SBS 'Inkigayo' performansını izlemeye gelen hayranlarına düşünceli bir hediye verdiği için online olarak dikkat çekiyor.

9 Eylül'de 'Inkigayo' için ön kayıt öncesinde onu izlemeye gelen hayranları, V'den bir hediye kutusu aldılar. Hediye kutusu, V'nin 'Layover' teması etrafında tasarlanmış bir bilezik, lastik tokası, CELINE lolipop ve kokulu torba içeriyordu. V, ayrıca özel foto kartlar ve kendi el yazısıyla yazılmış bir mesaj ekledi: "Gelmen için teşekkür ederim. Bugün hatıralar yaratmaya hazır mısın? Hava çok sıcak ama seni serinletebilirim. Öyleyse neden içeri gelmiyorsun? :)"


1694300515-euvdbc.jpg
1694300515-acrqzw.jpg
1694300515-jinadx.jpg


Bu arada, V 8 Eylül'de ilk solo çıkış albümü 'Layover'ı yayımladı. 'Layover' albümü altı şarkıdan oluşuyor: başlık şarkısı "Slow Dancing" ve önceden yayımlanan şarkılar olan "Rainy Days", "Love Me Again", "Blue", "For Us" ve bonus bir şarkı olan "Slow Dancing (Piano Ver.)".
 
Üst