Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bts'in 10.Yılı Için Çıkardığı Kitap Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Ü

Üye silindi 187

Kitabı merak ettim ve okumaya başladım whatppad de biri Türkçe'ye çeviriyor oradan okuyorum.Okuyanlarla tartışmak istedim kitabı nasıl buldunuz?
 
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 187

Kitabı daha okumadım ama kesitlere bakınca yaşadıklarının zorbalık derecesini görmüştüm. Suga daha önce taa 2015'te bazı idollerin kendilerinden uzak durduğunu söylemişti. Tam konuşmayı hatırlamıyorum ama Yaman TV'ye katıldıkları programdı sanırım. O zaman sunucular da şaşırmıştı. Neden sizden uzak duruyorlar ki? Demiştiler. Suga da biz de bilmiyoruz demişti. Kitaptaki kesitlere bakınca ise meğer sadece o da değilmiş. Birebir alay etmişler adamlarla. Bu resmen bir zorbalık. Bunca zorbalığa maruz kaldıktan sonra pes etmeyip sürekli çalışmaya devam ettiler. Gerçekten de BTS'in hikayesi örnek verilebilecek bir başarı hikayesi.
Keşke kim onlara böyle davranmış bilsek neyse ilahi adalet yerini buldu.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

çeviren hesabın ismini alabilir miyimm
beyondtheseven
 

Valin

Rookie Idol
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
439
Tepki
1,080
Puan
27
Grupların arka plan hikayelerini dinlemeyi, izlemeyi vs seven biriyim. Reality showları değil de daha göz önünde bulunmayan kısım hep daha çok ilgimi çekmiştir. Çok geniş bir vaktim yok hepsini okumak için ama başlangıcına baktım. Dediğim gibi arka plan hikayelerini seviyorum ama bunun bir kitap haline gelmesi için gazetecinin eklediği kısımlar benim çok ilgimi çekmedi. Sanki oralarda ilk ağızdan imajı bir tık geride kalıyordu. Evet kitap olması için eklenmesi ve düzenlenmesi gerekiyordu ama ben direkt üyelerin cümlelerini içeren kısımlardan daha çok zevk aldım.
 
Üst