Anlatmak istediğini anladım sanırım. Okulun ilk yıllarında çok yakın olduğum biri vardı, nedenini bilmediğim bir şekilde herkes onunla arkadasti, sürekli birilerinden mesaj gelirdi ona, sürekli bir planı olurdu ama o kimseyle onlar kendisiyle konuşmadığı sürece konuşmazdı, buna rağmen etrafı hep doluydu ve hiç yalnız kalmazdı. Ben artık o kişiyle yakın olmadığımdan bilemiyorum şu an ne haldedir ama hiçbir zaman öyle olacağımı sanmıyorum. Ben genelde hep bireysel takılan biriydim, insanlarla iletişim kurma çabam olmadı pek ama bu yalnızlık okulun ilk yıllarında çok kötü hissettirmisti bana, herkesin hayatında birileri var ve birbirlerini arayıp soruyorlar falan ama benim kimsem yok gibi, sonra biraz düşününce fark ettim ki zaten ben de kimseyle yakın olmak için bir girişimde bulunmuyorum, insanlara günaydın bile demiyorum. Biraz daha çok insanla tanışınca ve anlaşacağını düşündüğüm kişilere karşı bir tık daha yakın davranmaya başlayınca hem çevrem genişledi hem daha az yalnız hissettim. Yalnız kalmayı seven biri olarak hiçbir zaman beni öyle rahatsız edecek kadar yakın biri hayatımda olmasını istemiyorum ama dışarı çıkarken davet edecek kadar, müzeye giderken çağıracak kadar, arada voleybol oynamaya çağıracak kadar arkadaşın olmayınca da hayat çekilmiyor. Sanırım bir tık sınırlarını zorlayıp yeni insanlarla tanışmayı ya da tanıdıklarına karşı duvarlarını bir tık daha alçak tutmayı deneyebilirsin.