Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Çıkmazda Hissettiğin Zamanlar

Konu Sahibi
A

Anonymous (fc26)

bazen bu dünyadan gitmek istiyorum

Hissiz Müziğim

Moderatör
Tepki
4,037
Ne yapsan dibe batıyormuşsun gibi. Ya da ne yapsan eline yüzüne bulaştırıyormuşsun gibi. Bir kurtuluşun yok dünyada sanki.
Bunu o kadar çok yaşıyorum ki düzeltmeye çalışıyorum ama birçok şey üst üste geliyor. Afedersiniz başım 💩'tan çıkmıyor. Artık düzeltecek gücüm kalmıyor, pozitif düşünemiyorum, ne yapacağımı bilmiyorum ama hâlâ düzeltmek için uğraşıyorum.
Yaşamaya heves kalmıyor, intihar etmeye de cesaretim yok. Bu günler de elbet geçer, dertler sonsuz değil ya deyip geçiyorum artık.

Çok şükür bu aralar yine iyiyim ya. Eylül, ağustos çok kötü geçmişti benim için , moralimi yüksek tutmakta zorlanıyordum. Dönüp bakınca o zamanki gibi hissetmiyorum. Olan oldu önüme bakmalıyım diyorum.

Konu Sahibi
A

Anonymous (da63)

Yaz yaz bitmez.Duvarlar üstüme üstüme geliyor.Çevrendeki herkes bencil kimse seni umursamıyor sürekli şikayet ettiğini söylüyorlar.Sevilmiyorsun kimse seni istemiyor diğer yandan ailen başında nöbet tutuyor uyku saatine bile karışıyor eve gelip rahat nefes alayım demek istiyorsun ama o da olmuyor.Akademik kaygılar,ekonomik kaygılar,düşük özgüven eksikliği,gelecek kaygısı,aile problemleri,kişisel problemler günün sonunda tükenmiş bir benlik ama çözüm asla vazgeçmek değil kendime bunu hatırlatıyorum.Acıların bile küçümsendiği bir dünyada yaşıyoruz sen mezara girdiğinde ne güzel hayatı vardı(kime göre) yazık etti diyecekler ve ben kimseye bu kötü hazzı yaşatmak istemiyorum.Şu an dipte olabilirisiniz ama bu ileride sizi bekleyen bir zirve olmadığı anlamına gelmez.Kıştan sonra mutlaka o bahar gelir.

karinaa

Trainee
Tepki
236
Maalesef çok oluyor :(( Ama daha kötüsü insan bazen ne hissettiğini anlamıyor. Mesela bir gün taktığım, sadece düşünerek bile içimin çok kötü olduğu bir mesele evvelsi gün önemli değilmiş her şey yolundaymış gibi geliyor ama ondan sonraki gün tekrar aynı oluyor. Yani o sorun sanki hep orda ve ben ne kadar üstüne düşüp hallettim sansam da asla halledemiyorum asla da peşimi bırakmıyor..

Konu Sahibi
A

Anonymous (1d80)

İmkanınız varsa lütfen online ya da yüz yüze fark etmez terapi alın. Destek almadığınız taktirde gerçekten her şey daha çok ilerliyor...

Konu Sahibi
A

Anonymous (6d62)

Ben gene çukurlara düştüm ama diğer çukuru tercih ederim umarım en kısa zamanda✌️

karinaa

Trainee
Tepki
236
Hayatımın %80'ini oluşturan bir duygu
Her şey üstüme üstüme geliyor o anlarda sanki boğulacak gibi oluyorum bütün kötü senaryolar kafamda dönüp duruyor.Bazı günler her şey yoluna girmiş gibi olsa bile aslında hiç girmiyor ve halı altına süpürdüklerim nedeniyle tamamen taş gibi kaskatı kesiliyorum gerginlikten😪
Aynısı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İmkanınız varsa lütfen online ya da yüz yüze fark etmez terapi alın. Destek almadığınız taktirde gerçekten her şey daha çok ilerliyor...
Benn bunu çok istiyorum cidden hayatımı tam yoluna koymak icin ama bir tecrübem iyi olmamıstı isin ucunda para da var gerçekten doğru terapisti nası bulabilirim