Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Çinli Exoller Sm Binasının Önüne 5 Adet Protesto Kamyonu Gönderdi

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
bu sabah cinli eriler sm'i protesto etmek icin 5 tane kamyon gönderdi üzerlerinde yazanlar;

1. EXO'yu ayaklarınızla mı şekillendiriyorsunuz? Yağlı saç modelini önce kendi saçına uygula ve EXO'nun mükemmel yüzünü dikkatsizce kullanma!
(buna cok güldüm dkslxjskd üyelerin sacını cidden cok kötü yapıyolar)

2. EXO'dan kazandığınız bir binada otururken EXO'ya zorbalık yapmaktan utanmıyor musunuz? Lütfen EXO'ya aynı şirketin diğer sanatçıları gibi tanıtım yapın.
( ABLAM SAPLAMIS)

3. EXO'nun şovda görünmesini engellemeyin / durdurmayın! Bize EXO'nun yakısıklı yüzünü daha çok göstermelisin! EXO'yu şirkete kilitlememeli / tutmamalısınız!

4. 7. tam uzunluktaki albüm yalnızca Çin'de 870.000 sipariş kaydetti ve TikTok'taki görüntülenme sayısı Koreli erkek grupları listesinin başında yer aldı. EXO'nun Çin'deki Popülerliğine Değer Verin! EXO için Çinli bir TikTok hesabı oluşturun!

5. Satılan albüm sayısını sınırlamayın! Hâlâ daha fazla albüme ihtiyacımız var, bu yüzden EXO albümünü tekrar rayına oturtmalıyız! Başlık şarkısı müzik videosunun YouTube'daki görüntüleme verilerine dikkat edin! (yani diğer sanatcılarına yaptığın gibi exo'ya da reklam ver diyolar)

google ceviri yardımıyla cevirdim mantık hataları olabilir cok odaklanmayın fjdlxjskf

genel olarak diğer grupların aldığı minimum düzeydeki promoları istiyoruz sadece baska da bir sey değil
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

inbound729151411011821960.jpg

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Cinli exol olarak görünce bir dk ne oluyor? diye girdim başlığa 😭😭😭🤦 cidden cin sandım 😭

"EXO'dan kazandığınız bir binada otururken EXO'ya zorbalık yapmaktan utanmıyor musunuz"
Ne güzel demiş 🤕✊
yazı stili yüzünden ben de bazen böyle garipsiyorum xkskxjskdj

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
exo'nun hala cok güclü fandomı varken kolay kolay bırakacaklarını düsünmüyorum zaten cexol herkese bedel fjskxks tek baslarına sirkete kafa tutuyolar

Çüş beş adet mi biz şu an skz için göndermeye çalışıyoruz bir tanesi 750 dolar çüş
cinliler cok zengin valla utanmasalar 10 tane yollarlar dkslxkskd

Son düzenleme:

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
bu sabah cinli eriler sm'i protesto etmek icin 5 tane kamyon gönderdi üzerlerinde yazanlar;

1. EXO'yu ayaklarınızla mı şekillendiriyorsunuz? Yağlı saç modelini önce kendi saçına uygula ve EXO'nun mükemmel yüzünü dikkatsizce kullanma!

2. EXO'dan kazandığınız bir binada otururken EXO'ya zorbalık yapmaktan utanmıyor musunuz? Lütfen EXO'ya aynı şirketin diğer sanatçıları gibi tanıtım yapın.
( ABLAM SAPLAMIS)

3. EXO'nun şovda görünmesini engellemeyin / durdurmayın! Bize EXO'nun yakısıklı yüzünü daha çok göstermelisin! EXO'yu şirkete kilitlememeli / tutmamalısınız!

4. 7. tam uzunluktaki albüm yalnızca Çin'de 870.000 sipariş kaydetti ve TikTok'taki görüntülenme sayısı Koreli erkek grupları listesinin başında yer aldı. EXO'nun Çin'deki Popülerliğine Değer Verin! EXO için Çinli bir TikTok hesabı oluşturun!

5. Satılan albüm sayısını sınırlamayın! Hâlâ daha fazla albüme ihtiyacımız var, bu yüzden EXO albümünü tekrar rayına oturtmalıyız! Başlık şarkısı müzik videosunun YouTube'daki görüntüleme verilerine dikkat edin! (yani diğer sanatcılarına yaptığın gibi exo'ya da reklam ver diyolar)

google ceviri yardımıyla cevirdim mantık hataları olabilir cok odaklanmayın fjdlxjskf

genel olarak diğer grupların aldığı minimum düzeydeki promoları istiyoruz sadece baska da bir sey değil

Ekli dosyayı görüntüle 4745
Hepsi çok haklı istekler ama ben 1. isteği çok daha haklı buldum. Allah aşkına Sehun'un saçı ne öyle 🤣🤣 Şaka bir yana SM artık kafasını çalıştırıp EXO'ya gereken özeni vermeli artık. Herkesin sabrı taştı.

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Hepsi çok haklı istekler ama ben 1. isteği çok daha haklı buldum. Allah aşkına Sehun'un saçı ne öyle 🤣🤣 Şaka bir yana SM artık kafasını çalıştırıp EXO'ya gereken özeni vermeli artık. Herkesin sabrı taştı.
ay sehunun sacı bence güzel yaa fkslckdk valla exo bu cb sm rekorlarını kırmıs ama sirket ne kadar farkında bunun orasını bilemem 🙃

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
ay sehunun sacı bence güzel yaa fkslckdk valla exo bu cb sm rekorlarını kırmıs ama sirket ne kadar farkında bunun orasını bilemem 🙃
Albüm ve YouTube sayılarıyla oynamasa rekor gelmese bile şu anki sayılardan çok farklı olurdu durum. Üyelerin her şeylerini alabilirler ama yeteneklerini ve aralarındaki bağı onlardan alamazlar. Bunlar da fandomu ayakta tutan en önemli şeyler.

( ABLAM SAPLAMIS)

Ekli dosyayı görüntüle 4745

Pannchoa da protesto kamyonları haber olmuş. Yorumların hepsi berbat. SM mi bu yorumları yazdırıyor, başka fandomlar mı gereksiz araya giriyor yoksa insanlar bu olayda EXO'yu mu suçlu buluyor bilemiyorum artık. Ama grup için gidişat çok da iyi değil. Bu iş nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.

Son düzenleme: