Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Çinli Aktris Çirkin Olduğu Için Özür Diledi??

Yumia

Trainee
Katılım
2 Tem 2023
Mesajlar
13
Tepki
34
Puan
6
. unnamed.jpg
Son zamanlarda, popüler bir aktris, sosyal medya hesabında "çirkin" olduğu için özür dilemesinin ardından gündem oldu.
Dizideki Liu Mengli rolünde oynayan aktris oyunculuğu ve özellikle de görünüşü nedeniyle Çinli netizenler tarafından çok fazla eleştirildi. Eleştirilere yanıl olarak aktris Çin'in popüler sosyal medya platformu Weibo'da neredeyse on farklı paylaşımda bulunarak özür diledi. llk birkaç paylaşımda, dizi çekilmeden önce kilo vermek için çok çalışmasına rağmen ekranda hâlâ "çok şişman" görünmesine üzüldüğünü ifade ederek "çirkinliği" için özür diledi.

unnamed (1).jpg
Hahahahahaha.
Kim anlar ki.
Ah, özür dilerim, çirkinliğim herkesi üzdü.
Aslında o zaman kilo verdim ve daha da zayıfladım, ama çekim sırasında çok şişman görünüyorum. Ben büyük, şişman biriyim. Neden kilo vermek bu kadar zor? Xie Hang ve Xiao Qian Xi [önceki rolleri] nedeniyle beni sevenlerden özür dilerim. Bu diziyi izleyenlerden de özür dilerim.
....

Sonraki birkaç gönderide, aktris performansını sürekli eleştirerek, netizenlerden programı izlerken gözlerini kapatmalarını ve "sesli yayın gibi davranmalarını " istedi. Ayrıca eleştirilerin kendisini ne kadar sert etkilediğini ve bunun üzerine defalarca ağladığını söyledi.

--------------
Bu olayın üstüne başrol erkek oyuncu Mao Zijun'un destek mesajı bırakmış. Fakat bunun üstüne netizenler onunda yetersiz bir oyuncu olduğunu ve Mao Xiaohui'ye destek olmasının ironik olduğunu söylediler.

💭Kızın oyunculuğunu bilmiyorum ama tatlış bir kız neden böyle yorumlar aldı anlamıyorum. bitmek bilmeyen güzellik algılarından gına geldi.
 

lisamiro🦋

Trainee
Katılım
20 May 2023
Mesajlar
116
Tepki
277
Puan
23
Of onlarda begenmiyorlarsa bakmasinlar elestirmesinler masallah i var kizin gayette tatli yani bir memnun edemiyorlar vallahi🤦‍♀️
 
Üst