BobaTea
Fanbase Starter
- Tepki
- 2,637
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBen 10 ve Teen Titan'ın sulandırılıp 5 yaşındaki çocuklara ayarlandığı versiyonlarını izliyorlarYa şimdiki çizgi film yayınlarına bakıyorum hiç böyle çizgi filmler yok. Yeni nesil ne izliyor ya
Rafadan Tayfa ve İbi dışında şuanki çizgi filmleri izlemiyorum ben deYa şimdiki çizgi film yayınlarına bakıyorum hiç böyle çizgi filmler yok. Yeni nesil ne izliyor ya
Ya Umizoomi Takımı diye bir çizgi film vardı. Bayılıyordum ona ama kaldırdılarBenim zamanımda Winnie The Pooh, Tom & Jerry, Bugs Bunny, Şirinler, Teletabiler, Jetgiller, Pembe Panter, Heidi, Taş Devri, Scooby Do, Casper vardı. Bu yüzden Looney Tunes’a oy veriyorum
Aynen, katılıyorum. Orijinal sesleri de güzel. Gerçi bizim ülke dublajda başarılı o yüzden Türkçe dublajdaki sesleri de güzel.ben başladım ingilizce türkçe dublaj başka güzel ama arada bazı şakalar söylemler kaçmış türkçeye çevirince izle kesinlikle
Küçükken izlemeyi sevdiklerimi koydum genelde. Cedric, Tom ve Jerry de koyacaktım ama yer yoktu. Bizde nickelodeon yoktu mesela SpongeBob izlememiştim o yüzden onu koymadım. Gerçi Adventure Time ve Esrarengiz Kasaba ortaokul zamanlarıma denk gelenler hala da açıp izleyebilirim.ben başladım ingilizce türkçe dublaj başka güzel ama arada bazı şakalar söylemler kaçmış türkçeye çevirince izle kesinlikle
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
bu arada bu listeye scooby doo gizem avcıları da eklenmeli o olsaydı esrarengiz kasaba, en iyi serisidir bence sd’nin inanılmaz iyi bir senaryo ve akıcılık
Bojack Horseman'a çizgi film demem ya. Rick and Morty ve o daha çok yetişkinlere yönelik. Animasyon serisi falan derim herhalde. Çizgi film deyince aklıma çocukken izlediklerimiz geliyor.Bojack horseman yok
Bende tam bunu diyecektim çok güzeldi bu çizgi filimler.Benim zamanımda Winnie The Pooh, Tom & Jerry, Bugs Bunny, Şirinler, Teletabiler, Jetgiller, Pembe Panter, Heidi, Taş Devri, Scooby Do, Casper vardı. Bu yüzden Looney Tunes’a oy veriyorum
İlk 3 sezonu en iyisiydi ya sonra bozdu. 8. sezonda 10 yaşında gibi duruyorlar.Winx benim vazgeçilmezim hatta daha dün yemek yaparken açıp izledim
Cidden ya orijinal ben 10 efsaneydiBen 10 ve Teen Titan'ın sulandırılıp 5 yaşındaki çocuklara ayarlandığı versiyonlarını izliyorlar
Winx+Sürekli DiziBen 10
Bakugan
Winx Club
Ekli dosyayı görüntüle 9956
Powerpuff Girls
Fineas ve Förb
Gumball
Sürekli Dizi
Adventure Time
Esrarengiz Kasaba
Looney Tunes
Star butterfly yok buradaBen 10