Aynı duygular. Ben de birkaç sene önce falan bunu gark ettim ve hiçbir şey yokken durup dururken fark ettim bunu. Ben de 5-6 yaşlarındayken benden 1 yaş büyük çok yakın olmayan bir akrabam tarafından tacize uğramıştım. Ne olduğunu anlamasam da utandığımı hatırlıyorum sadece. Öyle ki kimseye anlatmadım ilk defa buraya yazıyorum hatta. Ama tamamen o çocuğu da suçlayamıyorum çünkü ben zaten çok küçüktüm o da küçüktü. Ama ben daha onun taciz olduğunu bile anlamayacak bir yaştayken o bunun bilincindeydi ve bilerek yapmıştı. Yani oyun falan değildi. Bu da anne babasının sorunlu olduğunu gösteriyor bence. anne babasından hiç iyi şeyler öğrenememiş. Bu yüzden anne babasını suçluyorum daha çok. Ama kendisinden de tiksiniyorum. Neyseki sonra çok görmedim bir daha.
Bir de düşündükçe acaba hatırladığımdan fazlası var mıydı düşüncesi var. Çünkü hatrımda kalanların devamını düşünüyorum ve hatırlayamıyorum. Umarım dahası yoktur ve sadece hatırladığım kadardır. Bu düşünce de beni kötü etkiliyor. Bu yüzden düşünmeyi bırakıyorum. İşin içinde çıkamıyorum çünkü.
Şuan hayatımda bir izi var mı çok emin değilim. Ama zaman zaman bazı konuları düşündüğüm zaman içimde büyüyen endişeyi düşündüğümde bir iz bırakmış olabileceğini hissediyorum. Ama bilemiyorum.
Şimdi burayı okuyunca da üzüldüm. Ne kadar çok kişiymişiz aynı duyguları hisseden. Hepinize sarılmak istedim.