katarinadesu
Trainee
- Tepki
- 288
Bu başlığı içimi dökmek için açtım cunku çok doluyum bu konuda COCUKLARDAN NEFRET EDIYORUM gerçekten o kadar nefret ediyorum ki evet bizde çocuk olduk ama şimdikiler ayrı bir cins o kadar salaklar ki dayanamıyorum ya hadi çocuklar değişik ama aileleri?????? Kuzenlerimin anneleri sürekli çocuklarını bana itekliyorlar sürekli bakıcılık yaptırmaya çalışıyorlar ama görseniz bunlar cocuk değil yaratık ya yaratık hepsinden nefret ediyorum ucubeler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca çocuklar sırf küçükler diye her sryde özgür değiller ya gelmiş 4 yaşındaki çocuk bana ococugu diyor ya inanabiliyor musunuz 4 yaşında daha bir şey demiyorumBu başlığı içimi dökmek için açtım cunku çok doluyum bu konuda COCUKLARDAN NEFRET EDIYORUM gerçekten o kadar nefret ediyorum ki evet bizde çocuk olduk ama şimdikiler ayrı bir cins o kadar salaklar ki dayanamıyorum ya hadi çocuklar değişik ama aileleri?????? Kuzenlerimin anneleri sürekli çocuklarını bana itekliyorlar sürekli bakıcılık yaptırmaya çalışıyorlar ama görseniz bunlar cocuk değil yaratık ya yaratık hepsinden nefret ediyorum ucubeler