- Tepki
- 3,926
Dün bunun çoğunluğun sevmediği ama sizin sevdiğiniz versiyonunu yapmıştım
Red velvet bad boy:Çoğu kişinin aksine sevmiyorum bu şarkıyı sıkıcı geliyor.Bence rbb>>>>>bad boy
Seulgi dead man running:Los Angeles daha iyi bence.
Blackpink stay:Özellikle bir iki sene önce çok konuşuluyordu çok iyi şarkı diye ama bence en kötü blackpink şarkısı.
Le SSERAFIM unforgiven: Yanlış hatırlamıyorsam melon da birinci olmuştu bir ara.Hani oyle kötü bir şarkı değil ama birinci olabilecek bir şarkı da değil.
New jeans super shy: Unforgiven ile aynı sebep.Kotu şarkı değil ama bu da birinci olmuştu sanırım ve bence o kadar iyi değil
Aklıma geldikçe eklerim
Çoğunluğun Sevmediği Ama Sizin Sevdiğiniz Şarkılar
Blackpink:Pink venom Çoğu kişiye göre iki yıl beklemeye değmeyen bir şarkıydı ama ben klibi ilk izledigimde o kadar bayildimki etkisinden çıkamadım bir daha izlemek zorunda kaldım Lalisa-money:Blog kısmında özellikle bu iki şarkı beğenilmiyor ama benim en çok sevdiğim blackpink soloları...
netizenturkey.net
Red velvet bad boy:Çoğu kişinin aksine sevmiyorum bu şarkıyı sıkıcı geliyor.Bence rbb>>>>>bad boy
Seulgi dead man running:Los Angeles daha iyi bence.
Blackpink stay:Özellikle bir iki sene önce çok konuşuluyordu çok iyi şarkı diye ama bence en kötü blackpink şarkısı.
Le SSERAFIM unforgiven: Yanlış hatırlamıyorsam melon da birinci olmuştu bir ara.Hani oyle kötü bir şarkı değil ama birinci olabilecek bir şarkı da değil.
New jeans super shy: Unforgiven ile aynı sebep.Kotu şarkı değil ama bu da birinci olmuştu sanırım ve bence o kadar iyi değil
Aklıma geldikçe eklerim