Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Coming Soon Yazdık Diye Şekilden Şekile Girmişsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ü

Üye silindi 189

Çok kaos istiyorsanız dünkü sahte senaryonun gerçek olma ihtimaline bakın derim …
ya abi sacmalamayi birakin ya acik acik soyledik uranyum forum cok sıkici dedigi icin grupta sahteden kaos cikartalim dedik saati bile belirledik. ask vankedisi bana bunlari yaz bana boyle laf sok falan dedi. ortada sizin beklediginiz gibi bi kaos yok kusura bakma. gulmek eglenmek icin yaptik gulduk eglendik de ama bazilariniz onu bile beceremiyorsunuz cidden. hayir anladim ama olayi farkli yerlere cekmek istiyorum diyorsan orasi farkli tabii cek olaylari istedigin yere. ya da ilgi istiyorsan verelim ilgiyi boyle hareketlere gerek yok

Konu Sahibi
csoon

csoon

Trainee
Tepki
63
ya abi sacmalamayi birakin ya acik acik soyledik uranyum forum cok sıkici dedigi icin grupta sahteden kaos cikartalim dedik saati bile belirledik. ask vankedisi bana bunlari yaz bana boyle laf sok falan dedi. ortada sizin beklediginiz gibi bi kaos yok kusura bakma. gulmek eglenmek icin yaptik gulduk eglendik de ama bazilariniz onu bile beceremiyorsunuz cidden. hayir anladim ama olayi farkli yerlere cekmek istiyorum diyorsan orasi farkli tabii cek olaylari istedigin yere. ya da ilgi istiyorsan verelim ilgiyi boyle hareketlere gerek yok
Ben olayı farklı yere çekmiyorum ki siz çektiğiniz için öyle yaptım. İlgi istiyorum diye birşey demişmiyim ?şöyle burnu havada yorumlar yapmayın ya gözünüzü seveyim 🤣🤣

Ü

Üye silindi 189

Ben olayı farklı yere çekmiyorum ki siz çektiğiniz için öyle yaptım. İlgi istiyorum diye birşey demişmiyim ?şöyle burnu havada yorumlar yapmayın ya gözünüzü seveyim 🤣🤣
biz olaylari farkli bi yere cekmedik ki dun gulduk eglendik konu kapandi bugun herkes hayatina devam etti. burada kalkip sacma sapan gondermeler yapan ortaligi karistirmaya calisan sensin. kaos cikarmak istiyorsan seninle alakali insanlari olaya katmaya calisma da kendi kendine yap ne yapiyorsan

Konu Sahibi
csoon

csoon

Trainee
Tepki
63
sürekli ima yapıyorsun?
Şurda toplasan 6-7 yorum anca yaptım sırf birşey sanmayın diye hattaolayı sorablara kapansın diye olay yok dedim uzatab sizsiniz , ne imasından bahsediyorsun bana 😂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

biz olaylari farkli bi yere cekmedik ki dun gulduk eglendik konu kapandi bugun herkes hayatina devam etti. burada kalkip sacma sapan gondermeler yapan ortaligi karistirmaya calisan sensin. kaos cikarmak istiyorsan seninle alakali insanlari olaya katmaya calisma da kendi kendine yap ne yapiyorsan
Şu kaos kelimesi neymiş ya cevap verip duran sizsiniz 🤣🤣

fosforlucevriye

Rookie Idol
Tepki
1,155
Şurda toplasan 6-7 yorum anca yaptım sırf birşey sanmayın diye hattaolayı sorablara kapansın diye olay yok dedim uzatab sizsiniz , ne imasından bahsediyorsun bana 😂

Şu kaos kelimesi neymiş ya cevap verip duran sizsiniz 🤣🤣
Yani kaos çıkarmaya gelmediysen açıklamanı arkadaşlar dünkü başlıkta herhangi bir kaos amacım yoktu, sanırım yanlış olayın üstüne böyle bir başlık açtım beni bu konuda beni rahatsız etmeyin benzeri bir sey diyerek açıklasaydın daha amacına yönelik olurdu sanki. Tabii senin tercihin. Gelip çok kaos arıyorsanız dünkü konuşulanların gerçeklik payını sorgulayın demeseydin kızların tepkisi de daha farklı olurdu bence. Çünkü hepsi de gerçekten anlayışlı insanlardır. Dediğin gibi güzel başlıklar coming soon ise okumayı dört gözle bekleriz zaten 🤷‍♀️

Konu Sahibi
csoon

csoon

Trainee
Tepki
63
Konu Sahibi
csoon

csoon

Trainee
Tepki
63
Arkadaşlar kaos aşkınızı anlıyorum ama vallahi amacım haber yazmaktı coming soon yazısınıda ğaylaşım yapabilecek miyim diye yazmoştım hemde giriş gibi olacaktı🤣🤣
Kaos olarakta sıcağı sıcağına örnek vermiştim dünki olayı (üç nokta)
ŞU BAŞLIĞI SALIN BOGUNU ÇIKARMAYIN!!!!

Rahmetli de böyle dislike atardı 🤧
Allahü Teala mekanını cennet eylesin 😓

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...