A
Anonymous (31cb)
Normalde böyle şeyleri takan biri değilim ama sınava çok az kaldığı için üzerimde bir psikolojik baskı hissetmeye başladım. Olayı kısaca özetleyecek olursam mezunum ve dershaneye gidiyorum fakat dershanedeki denemeler yeterli gelmediği için başka dershaneler ile de anlaştım denemelerine girmek için. Bu ay kendim ayrı olarak internetten başvurduğum denemelere de girdiğim için dershaneye neredeyse hiç gidemedim ve sadece sınavlara girdim. Bu da bazı arkasaşlara özellikle hocalara dert olmuş olacak ki dershanede epey dedikodumu döndürmüşler. Dedikodu dememdeki sebep de bunları eşit ağırlık sınıfından bir arkadaşımdan duymuş olmam. (Kendim sayısalım çünkü. Sayısal sınıfında değil de eşit ağırlık sınıfında konuşulmasından siz anlayın muhabbetleri. Konu verdiğim paraya dahil gelmiş.) Normalde dalga geçerdim fakat birkaç ögrenciyi parlatmak adına benim hayatımla bu derece ilgilenmeleri canımı sıkmaya başladı. Bunu yapan hocalar da soru grubuna soru attığımda soruma görüldü yapan hocalar. Dershaneye gittiğimde hocalarla konuşmayı düşünüyorum ama bir yandan mobbinge uğrar mıyım konuşursam diye de korkmuyor değilim. Tavsiyeleriniz var mı?