Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Bilgi Köşesi Dünya Turu 4: Almanya

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Merhabalarrr!! Afganistan ve Hindistan'dan sonra biraz Avrupa'yı gezmek iyi olur diye düşündüm. Bugünkü durağımız Almanya 😍. Bugün keyifle gezeceğinizden eminim. Hadi bakalım ben başlıyorum.

Günümüzde Regensburg Sosis Mutfağı olarak adlandırılan Regensburg Hanı, 1146 yılında açılmıştır ve dünyanın en eski restoranı olarak bilinir.

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Bizi kıskanan Avrupa ülkesi :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:
Tamam çok kötüydü kabul :poop:

Amerika'dan sonra en gelişmiş ikinci sanayi ülkesidir.
Avrupa'nın en iyi otoyol sistemine sahiptir. Demir yolları ağı ve hava ulaşımı da çok gelişmiştir. Yine Avrupa'nın en büyük havalimanı Frankfurt'tadır.

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Almanya’nin Memmingen şehir hapishanesinden pazar günü saat 14:15’de Gökhan Günbeyi (36) ve Vaja Burjanadze (37) adlı mahkûmlar firar etti. Polis, firarileri bulmak için bölgede helikopterle arama yaptı. Polisler kaçan mahkumlardan Günbey’i yakaladıkları duyuruldu. Diğer mahkumu arama çalışmaları da sürüyor. Soygun suçundan tutuklu bulunan mahkûmların, tehlikeli olabileceği uyarısı yapılırken, görenlerin polisi araması istendi. Görgü tanıkların ifadelerine göre yakalanan mahkum yalnız ve yürüyerek görüldüğü kaydedildi.

link paylaşmak yasak dediğin için paylaşmıyorum ama kaçanlara kaçtığı için extra ceza yok yoksa yakalarlarsa yine içerdesiniz yani:D

İnsanlığın doğası özgür kalma üzerinedir. Bu yüzden Almanya yasasında hapisten kaçan insanlara ceza yoktur, tamamen iç güdüsel bir özgürlük isteği olduğu için.