Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket En İyi Diskografiye Sahip Kpop Şirketi

Bu Şirketlerin Hangisi En İyi Müziğe Sahip?

• Starship (IVE, WJSN, MONSTA X, Sistar)

Kullanılan: 0 0.0%
  • RBW (Mamamoo, KARA, Oneus, Purple Kiss)

• Woollim (INFINITE, Lovelyz, Rocket Punch, Drippin)

• FNC (AOA, Cherry Bullet, P1 Harmony, SF9)

• KQ (Ateez, Block B, Zico, Xikers)

• Kullanılan toplam oy
    55

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Hangi Kpop şirketinden çıkan müziği daha çok beğeniyorsunuz merak ettim. Şirketlerin yanına önemli birkaç sanatçılarını yazdım. Pledis ve Source Müziği HYBE'ın altında saydım.

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Sm kesinlikle. Her grubunun kendi tarzı var ve bu tarz içerisinde her seferinde farklı müzikler yapılıyor. Deneysellikten çekinmiyor. Normalde sevmeyeceğim tarz müzikleri bile sm yapınca beğeniyorum. Sektöre bir şeyler kazandırmak olsun, farklı şeyler denemeye çalışmak olsun en iyisi sm.

Konu Sahibi
BobaTea

BobaTea

Fanbase Starter
Tepki
2,637
Sm kesinlikle. Her grubunun kendi tarzı var ve bu tarz içerisinde her seferinde farklı müzikler yapılıyor. Deneysellikten çekinmiyor. Normalde sevmeyeceğim tarz müzikleri bile sm yapınca beğeniyorum.
Deneysellikte SM en iyisi bence de. Bir artıları da çok fazla sanatçılarının olması.

İyi Düşün

Trainee
Tepki
246
Sevdiğim grup en fazla Hybe da olduğu için Hybe diyeceğim. Bts Gf Svt Txt tabi diğer şirketlerden de sevdiğim gruplar var ama Hybe da bir tık daha fazla.

Son düzenleme: