Eren yeager
Fanbase Starter
- Tepki
- 1,914
İz*one-la vie an rose clc vokalleri daha güçlü şarkıyı farklı bir hava getirmiş ben çok seviyorum
ive-eleven kadının sesi çok rahatlatıcı
Exo-kokopop kadının sesi ve söyleyiş tarzı aşırı yakışmış şarkıya
Snsd-run devi run ne Kesha ne snsd benim favorim hadise ama bu versiyonu da güzel
Blackpink-whistle orijinali de çok güzel ama keşke şarkının bir bölümünü bu şekilde yapsalarmış ben çok beğeniyorum whistle nin demo halini farklı bir havası varRed velvet-psycho wendy ve seulgi çok iyi vokaller ama yabancıların söyleyiş tarzı hep korelilerden daha iyi geliyor ve o gereksiz rap partlarını kadın çok iyi taşımışRed velvet-monster bu da psycho la dediğim gibi yabancıların şarkı söyleyiş biçimi daha çok hoşuma gidiyor
F(x)-4walls konuşmaya gerek yok bu demo bir efsanedir
Aoa-bing Bing kadının vokali şarkıyı çok farklı bir seviyeye çıkarmış
ive-eleven kadının sesi çok rahatlatıcı
Exo-kokopop kadının sesi ve söyleyiş tarzı aşırı yakışmış şarkıya
Snsd-run devi run ne Kesha ne snsd benim favorim hadise ama bu versiyonu da güzel
Blackpink-whistle orijinali de çok güzel ama keşke şarkının bir bölümünü bu şekilde yapsalarmış ben çok beğeniyorum whistle nin demo halini farklı bir havası varRed velvet-psycho wendy ve seulgi çok iyi vokaller ama yabancıların söyleyiş tarzı hep korelilerden daha iyi geliyor ve o gereksiz rap partlarını kadın çok iyi taşımışRed velvet-monster bu da psycho la dediğim gibi yabancıların şarkı söyleyiş biçimi daha çok hoşuma gidiyor
F(x)-4walls konuşmaya gerek yok bu demo bir efsanedir
Aoa-bing Bing kadının vokali şarkıyı çok farklı bir seviyeye çıkarmış