Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biz ona tüm disney prensesleri diyelim kısaca sksjs
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayy ben küçükken yabancı videoları izlerdim orda böyle upuzun bir pakette tüm disney prensesleri olurdu hep çok özenirdim o pakete
Şimdi disney bebeklerini mahvettiler maalesef
Bu değildi ama böyleydi
Nasıl özendiysem bilgisayarımda fotoğrafı varmış sksjsk
şu anda bile alırım aslında
Ayyyyyyy buldum
Bu da olabilir gerçi ikisindede tüm prensesler yok ama
Biz ona tüm disney prensesleri diyelim kısaca sksjs
Ayy ben küçükken yabancı videoları izlerdim orda böyle upuzun bir pakette tüm disney prensesleri olurdu hep çok özenirdim o pakete
Şimdi disney bebeklerini mahvettiler maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 17517
Bu değildi ama böyleydi
Nasıl özendiysem bilgisayarımda fotoğrafı varmış sksjsk
şu anda bile alırım aslında
Televizyondaki hallerine elbette lafım yok ama şu anki bebekleri mavfettiler
bula bulduğuma bak ssksjsk
birde yenisine bak
birde şimdikine bak çingeneye döndürmüşler iyice
Anca paran varsa düzgün bir şey alabiliyorsun
bunun gibi
Kusura bakma benim gene oyuncak damarım tuttu skssjk
Küçükken Aurora'yı çok severdim. Sonradan Rapunzel ve Anna gibi kişilik olarak bana daha yakın prensesler çıktı ortaya ve asla Aurora kadar elit olamayacağımı fark edip yaşıma başıma bakmadan Rapunzel ve Anna stanledim yıllarca. lsdjglfkgkl Ama halen favorim Rapunzel'dir. Flynn'e de aşığım.
Televizyondaki hallerine elbette lafım yok ama şu anki bebekleri mavfettiler Ekli dosyayı görüntüle 17520
bula bulduğuma bak ssksjsk
birde yenisine bak Ekli dosyayı görüntüle 17521
birde şimdikine bak çingeneye döndürmüşler iyice
Anca paran varsa düzgün bir şey alabiliyorsun
bunun gibi
Kusura bakma benim gene oyuncak damarım tuttu skssjk
Küçükken Aurora'yı çok severdim. Sonradan Rapunzel ve Anna gibi kişilik olarak bana daha yakın prensesler çıktı ortaya ve asla Aurora kadar elit olamayacağımı fark edip yaşıma başıma bakmadan Rapunzel ve Anna stanledim yıllarca. lsdjglfkgkl Ama halen favorim Rapunzel'dir. Flynn'e de aşığım.
Ben yazdıklarının hepsini de çok seviyorum ama Anna kişilik olarak çok tatlı gerçekten, bayılıyorum çok şeker bir prenses, Rapunzel de oldukça neşeli ve hayat dolu aslında bu açıdan da çok hoşuma gidiyor benim, son olarak Aurora kadar elit olursun neden olamayasın hayatım