Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

En Sevdiğiniz Erkek Vokal Grubu

En Sevdiğin Vokal Grubunu Seç

• EXO

Kullanılan: 15 48.4%
  • Day6

Kullanılan: 8 25.8%
  • BTOB

Kullanılan: 1 3.2%
  • Super Junior

Kullanılan: 0 0.0%
  • SHINee

Kullanılan: 2 6.5%
  • HIGHLIGHT

• SEVENTEEN

• TVXQ

• NCT

Kullanılan: 1 3.2%
  • Infinite

• Kullanılan toplam oy
    31

marin

Trainee
Tepki
636
DAY6 beylerin herbiri ayrı favorim vokal söz konusu ise. Sabahtan akşama dinleyeceğim seslere sahipler. BTOB ve EXO vokallerini de çok severim. Şarkı kötü bile olsa sesleriyle o şarkıyı dinletebilecek gruplar hepsi. Yeni jenerasyonda da Xdinary Hereos son zamanlarda dinlediğim en iyi vokal grubu diyebilirim. 🌼

marin

Trainee
Tepki
636
Xdinary Hereos hep adını duyduğum ama hiç vakit ayırıp bakmadığım bir gruptu. Geçen öylesine bi baktım. Gerçekten grup dinamikleri çok iyi. Hem seslerini çok beğendim hem de üyeler aşırı tatlı geldi gözüme. Şöyle boş bir zamanda uzun uzadıya incelemek istiyorum grubu.
İnan pişman olmazsın 😍 Benim en çok dikkatimi çeken yeni jenerasyonda sıkça gündeme gelen küçük yaşta çıkış yapan idollerden farklı olarak tüm üyelerin reşitken çıkış yapması olmuştu. Yaş ortalamaları ideal. Ardından konseptleri ve debut şarkılarının hikayesi derken Jooyeon'nun sesine aşık olmamla birlikte müptelası oldum grubun. Yukarıdaki yorumda attığım Impossible coverının bende bıraktığı etkiyi bırakan çok az şarkı olmuştur. Orijinalinden daha derin bir hissiyat bıraktılar bende sesleriyle.

Ü

Üye silindi 25

netizen tr'de birilerinden day6 şarkı önerisi istemiştim o kadarrrrr hoş şarkılar önerdiler ki aşık oldum o yüzden day6 diyorum çok iyiler