Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Soru En Sevdiğiniz Ev İşi?

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Bunun sevilen versiyonunu açmasam olmazdı. Ev işlerini genel olarak sevmesem bile en sevdiğim sanırım çamaşır toplamak. Böyle zahmetsiz bir iş daha olamaz sanırım ev işi olarak.

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Bulaşık yıkamak... Ama hepsi tabak, bardak falan olacak. Tencere ve tepsi yıkamak yerine 50 tane tabağı yikayabilirim. Bayılıyorum çok rahatlatıcı bir aktivite. Kulaklığı takıp bütün gerginliğimi atabileceğim ender aktivitelerden hatta csbnsnd

Konu Sahibi
Haney 🍯

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Bulaşık yıkamak... Ama hepsi tabak, bardak falan olacak. Tencere ve tepsi yıkamak yerine 50 tane tabağı yikayabilirim. Bayılıyorum çok rahatlatıcı bir aktivite. Kulaklığı takıp bütün gerginliğimi atabileceğim ender aktivitelerden hatta csbnsnd
Çatal, kaşık yıkamayı çok seviyorum ben. Veya çay tabağı. Tepsiyi yıkarken her yer batıyor

Mahpeyker

Trainee
Tepki
35
Eşim iyi yemek yapabilirse o yapar artık ya da dışarıdan yeriz. Sonuçta ben de çalışacağım o da çalışacak yani yemek yapmak sadece benim sorumluluğum değil.
Vallahi bu fikirleri konuşması hoş da uygulaması zor. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. Demedi demeyin.

Mahpeyker

Trainee
Tepki
35
Ablammm sen bilmezsin ama söyleyeyim devir değişti errrrkkeeek adam dediğin karısının sözünden çıkamaz karısı havla derse havlar nefesini tut derse tutar kendini camdan at derse atar tabii sizin zamanınızda yoktu ama olsunn
Kardeşim siz bu devir masallarıyla daha çok uyursunuz benden söylemesi. Öğreniyorsunuz Avrupa'dan bu fikirleri de gerçekler kırıyor sizleri.