- Tepki
- 1,429
Hazır temmuz geri dönüş (doğruluğu tartışılır ki bence bu ay da dönmeyecek) haberleri ortalıkta dolaşırken (söylenti yayılalı biraz oldu) en sevdiğiniz Somi şarkısı/şarkıları (zaten o kadar da çok olmayan şarkılarından) hangileri merak ettim. Ayrıca Somi hakkında düşüncelerinizi yazarsanız çok güzel olur. Ben kendisini severim kariyeri için genç yaşta kim ne derse desin çok mücadele etti. Jyp de kalsa nasıl olurdu bilmiyorum özellikle Itzy bu aralar biraz düşüşteyken ki bunun da sadece şarkı kalitesi olarak olduğunu düşünüyorum. Sizce bireysel ve grup üyesi olarak daha mı çok ön plana çıkardı yoksa yine bu civarlarda mi bir popülerliği olurdu? Ayrıca teddy nin somi için yaptığı kariyer planlaması ve şarkılarını çok da yeterli bulmuyorum. Dumb dumb güzeldi ama sanki birşeyler eksik gibiydi sonunda daha çok patlamayı hak eden bir şarkıydı. Xoxo ise blackpink in yayınlanmayan şarkılarından biri gibi duruyordu bence Somi'yi yansıtmıyordu ki hala Somi'nin şarkıcı olarak kendi rengini bulamadığını düşünüyorum belki son albümü o da albüm yayınlarsa 2 yılın ardından bizi şaşırtabilir. Yani bu konuda daha çok söyleyecek şeyim var ama biz ne kadar konuşsak da yg özellikle kadın sanatçılarını teddy e emanet ettiği sürece en azından geri dönüş aralıkları degişmeyecek gibi duruyor Benim sevdiğim şarkıları;
Birthday
Outta my head ( kendisine ait)
What you waiting for Anymore (teddy nin elinin değmediği bir şarkı çok şükür)
Watermelon ( kendisine ait)
Ayrıca kendisini daha iyi tanımak isterseniz I am Somi'yi izlemenizi tavsiye ederim Yayınlanmamış birkaç şarkısının da kesiti vardı son bölümlerde tabi bu albümde olacakları şüpheli
Umarım yazımı ilk yazımı beğenirsiniz Şimdiden herkese iyi eğlenceler
Birthday
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için üye ol.
Giriş yap veya üye ol.
Outta my head ( kendisine ait)
What you waiting for Anymore (teddy nin elinin değmediği bir şarkı çok şükür)
Watermelon ( kendisine ait)
Ayrıca kendisini daha iyi tanımak isterseniz I am Somi'yi izlemenizi tavsiye ederim Yayınlanmamış birkaç şarkısının da kesiti vardı son bölümlerde tabi bu albümde olacakları şüpheli
Umarım yazımı ilk yazımı beğenirsiniz Şimdiden herkese iyi eğlenceler